
Několik let se snažím snídat čistě rostlinně, tak jak jsem vám to již psala v článku o mých snídaních. A stále hledám nové nápady. O kvašení (fermentaci) ovesných vloček jsem...
Celý článek
Několik let se snažím snídat čistě rostlinně, tak jak jsem vám to již psala v článku o mých snídaních. A stále hledám nové nápady. O kvašení (fermentaci) ovesných vloček jsem...
Celý článek
Slibované bezlepkové slané sušenky jsou tu! Bezlepkové a jen ze dvou surovin… a obě jsou české produkce. Hraška na obalování a mák nemletý. Případně ještě můžete dát lžíci makového oleje...
Celý článek
Určitě znáte oblíbený medovo-hořčičný, tak z něj ten můj vychází, jen místo medu používám agávový sirup. Nejen pro vegany, ale třeba i pro alergiky, kteří prostě med nemohou…. Budete potřebovat...
Celý článek
Když jsem viděla použití sítotiskových šablon od firmy Rayher na jiné povrchy než je látka, tak jsem zajásala. Nicméně, protože jsem člověk lehce nedůvěřivý, tak jsem hned chtěla otestovat, jak...
Celý článek
U receptu na skvělé jablečné taštičky jsem vám slíbila, že vám prozradím jak dopadlo další testování listového těsta připraveného v sendvičovači. A já sliby držím, tak tady to máte…. Dalším...
Celý článek
Učila jsem už leckde, ale kurz v klášteře jsem ještě nezkusila. A protože se má zkusit vše, přijala jsem výzvu a již 16. března 2019 to spolu s Martinem Střelcem...
Celý článek