
Tradiční francouzské jídlo – takovou veganskou verze českého leča – připravuji celkem často a tentokrát mne napadlo přidat do něj i červenou řepu a místo dušení na pánvi dát vše...
Celý článek
Tradiční francouzské jídlo – takovou veganskou verze českého leča – připravuji celkem často a tentokrát mne napadlo přidat do něj i červenou řepu a místo dušení na pánvi dát vše...
Celý článek
A je tu další z mých oblíbených vzorů. Jmenuje se Cadent a vychází z bodů, které si nakreslíte v pravidelných rozestupech. Pro začátek doporučuji rozestup cca 1 – 1,5 cm....
Celý článek
Cuketa, stejně jako okurka, je velice chutná i syrová. Lepší je vybírat drobnější kusy, velké přezrálé cukety raději nastrouhejte do koláče nebo z ní udělejte pomazánku. Na výrobu špaget budete...
Celý článek
Návodů na práci s polymerovými hmotami najdete na mých stránkách, ale i v mých knihách, spousty. Tak snad se bude hodit jeden další navíc…. Budete potřebovat blendovaný váleček obalený tenkou...
Celý článek
Jak na rostlinou majonézu neboli sojanézu jsem vám již ukázala. Není nic jednoduššího. Jakmile to jednou zkusíte, tak už nikdy v obchodě sojanézu nebo majonézu, nekoupíte. Vyzkoušela jsem na několika...
Celý článek
O technice malování Zentangle jsem již několikrát psala na Facebooku a udělala jsem i album svých obrázků a slíbila jsem, že vás postupně některé zajímavé vzory naučím. Tím prvním je...
Celý článek