
Velikonoční svátky si málokdo umí představit bez nádivky neboli hlavičky. A já vám dnes poradím jak ji připravit čistě rostlině a přesto chutně. Budete potřebovat: celozrnný toustový chleba, uzené tofu,...
Celý článek
Velikonoční svátky si málokdo umí představit bez nádivky neboli hlavičky. A já vám dnes poradím jak ji připravit čistě rostlině a přesto chutně. Budete potřebovat: celozrnný toustový chleba, uzené tofu,...
Celý článek
Zelený čtvrtek si žádá zelené jídlo. Sice by byla asi lepší polévka z mladých kopřiv, ale letos zatím po mladých kopřivách ani vidu ani slechu. A tak přišel na řadu...
Celý článek
Nemám ráda slovo úklid, ale na druhou stranu mám ráda čisté prostory. Často vyčítám své již dospělé dceři, že po sobě neuklízí, ale když jsem se včera ráno probudila, tak...
Celý článek
Nikdy bych nevěřila, že budu milovat mrkev jinak než v mrkvovém salátu s jablkem a citrónovou šťávou. Ale co jsem na rostlinné stravě, tak měsíčně spořádám několik kilogramů mrkve a...
Celý článek
Lapače snů jsou letos hitem nejen Výstavy Kreativity, jsou krásné i jako motiv na tričku nebo design náušnic. Protože takové náušnice jsem si pořídila i já, bylo nasnadě si k...
Celý článek
Jeden malý experiment, který povedl a tak bych se ráda podělila o recept i s vámi. Jedná se o sýr v uvozovkách, protože základem není mléko, ale mandle 🙂 Budete...
Celý článek