Vlog 908/24 -masopust v Todni, kimči, focaccia z kvásku aj. Blog / Bydlení / Cestování / Hlavní jídla / Nápady / Různé nápady z kuchyně / vegan / Vlog

Mám ráda, když mne ráno vítají červánky….. je to kouzelné světlo….

A poslední dny těch červánkových rán bylo několik.

Zkusila jsem nové vlásky zvlnit a také to vypadá dobře.

Jak na vlny pomocí žehličky jsem vám ukázala tady. 

Napekla jsem své oblíbené makovo-jablečné šneky s drobenkou.

A odjely se mnou do Krumlova za Mášou, Jarkou a také Martinem.

Ještě se vám musím pochlubit novými formami ze Shein.

Zajíce jsem musela hned odlít…. a moc se těším na velikonoční kurzy na Sebuzíně, kde je budeme mimo jiné používat…

I na samotvrdnoucí hmotu jsou super….

V sobotu jsme si užili masopust s Todni.

Klasická růžičková koleda z Doudlebska.

Cestou domů jsme přibrzdili ve Svatém Jánu nad Malší.

Objevili jsme Muzeum loutek, ale bylo zavřené.

Tak jsme se chvíli pokochali výhledem do širého okolí.

Doma jsme si připravili kimči neboli kimchi – nejlepší na imunitu….

K pozdnímu obědu/brzké večeři jsme udělali thajskou specialitku a dojedli kimči koupené – a tohle je fakt super – skoro jako to naše 🙂

Martin opět krmil kvásek a výsledkem byla tahle focaccia….

Povedla se opravdu báječně. Inspirovali jsme se tímto receptem – ale znáte nás – nevážíme, jedeme podle oka….

A i když je slaná, tak ke kafíčku chutnala jako koláček 🙂

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *