Vlog 67/21 – vařící Blog / Recepty / vegan / Vlog

Jak jsem včera slíbila, tak dnešní vlog je komplet o vaření a přípravě jídla…

Na dvě z nich jsem si připravila zkaramelizovanou cibulku. 

Jedním z těch jídel byla miso polévka. Tu jsme vám s Martinem ukazovali i jak se vaří venku v přírodě a doma se vaří stejně.

A tady je má žampionová omáčka s grilovanou polentou. Na zkaramelizovanou cibulku čtvrtky žampionů, mrkev, česnek, orestovat, zeleninový vývar, zbytek salsy, lžička hořčice, sójová omáčka a zahuštěno rýžovou moukou. V omáčce prohřáté kukuřízky a k tomu grilovaná polenta.

Pro posílení zdraví a imunity jsme si s Martinem připravili KIMČI. 

Také jsem dělala sushi – tedy tentokrát za ztížených podmínek – bez sushi rýže…

Pokud chcete vidět, jak sushi dělat pořádně, koukněte na

náš (můj a Šona) online kurz.

K sushi jsme si trošku netypicky dali zelené pivo – protože bylo sv.Patrika 🙂

A dnes mne čekalo to PET CT – zatím výsledky nevím, ale věřím, že to bude OK…

A po návratu z nemocnice to chtělo nasadit úsměv na tváře a také na talíř…

Smajlíci bez kapky oleje připravení v horkovzdušné fritéze.

Tak doufám, že jsem vám trošku rozvášnila chuťové buňky a zítra se těším opět na viděnou

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *