Masonry with sidebar

Zapečená brokolice
Hlavní jídla
05 Dub 2012

Zapečená brokolice

Můj muž donedávna prohlašoval, že brokolici nevezme do úst :-)) Jenže já vím, jak mu ji propašovat na talíř a přesvědčit ho, že co je zelené nemusí být špatné :-))

Puntíkaté botky
Panenky
05 Dub 2012

Puntíkaté botky

Teplé dny se pomalu hlásí a naše panenky také - prý mají málo letních bot... 🙂 Tak jsme jim s Nikou nějaké nové vyrobily....

Vajíčka z papírků
Dekorace
22 Bře 2012

Vajíčka z papírků

Nápad na jednoduchá a přitom krásná barevná velikonoční vajíčka pro vás připravila Štěpánka Řežábková – z www.sasanka.webpark.cz. Cenově jsou celkem nenáročná, chce to jen trochu času a trpělivosti 🙂 Co...

Celý článek

Křehký zelný salát
Rychlé večeře
16 Bře 2012

Křehký zelný salát

Původně to měl být recept na salát coleslaw, ale pak jsem zjistila, že ne každý zná tajemství křehkého zelného salátu a tak jsem připravila obě varianty… Na zelný salát potřebujete...

Celý článek

Kořeněné řízečky
Hlavní jídla
15 Bře 2012

Kořeněné řízečky

Tip na přípravu těchto řízečků jako z KFC mám od Pavly Kalistové, která žije v USA... je to sice trošku "matlací" akce, ale výsledek stojí za to....

Love Mum
Šperky
08 Bře 2012

Love Mum

Další nápad na využití extrudéru a základního nástavce při práci s polymerovými hmotami.

Papírové kabelky CANDY BAG I.
Nápady / Techniky
08 Bře 2012

Papírové kabelky CANDY BAG I.

Nápad skládat kabelky prý měli již staří Mayové, na jejich výrobu využívali palmové listy. Novodobě pochází nápad skládání těchto kabelek z Ameriky – resp. Mexika, kde na jejich výrobu využívají...

Celý článek

Háčkovaný fishbone :-)
Dekorace
23 Úno 2012

Háčkovaný fishbone 🙂

Když někdo umí háčkovat, tak mu prý stačí vidět hotové dílko a už ví jak na to.... tak asi to funguje i u Petry Kotrysové, která pro vás připravila návod na tyhle úžasné háčkované rybí kostřičky.... zde ještě ke stažení v pdf.

Smetanový tunel
Moučníky
23 Úno 2012

Smetanový tunel

Moučník jako z cukrárny, přitom velice jednoduchý... jediné co potřebujete mimo běžné suroviny je forma na srnčí hřbet.

Reportáž-nereportáž
Vlog
20 Úno 2012

Reportáž-nereportáž

Slíbila jsem vám fotografie a reportáž z kurzu, který jsem absolvovala u jedné  zahraniční lektory začátkem března kousek od Brna. Chci slib splnit, ale nechci lhát. Proto tuto reportáž berte jako subjektivní pohled a moji osobní zkušenost. Často totiž litujete, že se podobných kurzů nemůžete z různých důvodů zúčastnit.


Komentáře