
Dnes vám ukáži tři různé způsoby úpravy hlívy. Ale stejně tak dobře můžete použít cuketu či cokoli jiného, co jste zvyklí obalovat a smažit. A taky vás na konci budu...
Celý článek
Dnes vám ukáži tři různé způsoby úpravy hlívy. Ale stejně tak dobře můžete použít cuketu či cokoli jiného, co jste zvyklí obalovat a smažit. A taky vás na konci budu...
Celý článek
a budu vám přinášet různé tipy, doma vyráběné vychytávky a novinky do domácnosti. Nedávno jsem si začala psát svůj blog Simply K. kde se dočtete nejen o věcech do domácnosti,...
Celý článek
Dovolte, abych vám představila novou redaktorku mých stránek – Karolínu Dostálovou, kterou možná znáte z Instagramu nebo z jejího blogu jako Simply K. Karolína je mladá nápaditá žena, která se...
Celý článek
Víte, co je to seitan? Je to čistě rostlinná bílkovina, obsahuje stejné množství bílkovin jako například hovězí maso. Přiznám se, že jsem ho dříve téměř vůbec nejedla. A to ze...
Celý článek
Pozorní čtenáři vědí, že jsem již sedm měsíců šťastnou babičkou… a to chtělo oslavit. Samozřejmě dárkem pro mou nejmilejší vnučku Aničku… a protože jsem ráda praktická, vyřešilo to malované bodýčko…....
Celý článek
Nedávno jsme byli v Salzburgu neboli Solnohradu a samozřejmě jsme koupili tradiční místní sladkost – Mozartovy koule. Já je bohužel neochutnala, protože obsahovaly syrovátku, mléčný tuk a dalších pár věcí,...
Celý článek