Vlog 99/21 – mandaly a ulity Nápady / Recepty / vegan / Vlog

Jednoznačně nejtěžší na vlogování je vymyslet název vlogu 🙂 Každý den s tím bojuji a zítra už to bude posté 🙂 Ale nakonec mne vždy něco napadne a já doufám, že vás moc ty názvy nematou…

Ráno jsem se rozloučila s Martinem, morčátky a Krumlovem… asi tak nějak v tomto pořadí.

Cestou domů jsem se zastavila nakoupit v Lidlu (v ČB u Koh-i-nooru) a ztratila tam svého andílka z kabelky 🙁

Doma jsem pro zlepšení nálady musela něco dělat… třeba tyhle dva avokádovo-banánové poháry….

a ze zbytku mou oblíbenou snídani 🙂

Zkrátila jsem zakořeňující se pomlázku a myslím, že se z ní pomalu stává pomlázkovník.

Nastudovala jsem si něco o hlemýždích a jejich ulitách, protože mne to zajímalo už delší dobu a nikdy jsem se k tomu nedostala…

víte, že jsou pravotočivé???

Také jsem vyprala moje nastříkané utěrky….

vybledlo to, ale zůstalo….

tak jsem to trošku vylepšila a líbí se mi to stále….

Udělala jsem si nový květináč pro bazalku, kterou jsme v sobotu s Martinem koupili ve slevě (asi za 10,- Kč) takovou celou přichcíplou… a ona se krásně zotavila…. návod na květináč bude součástí bonusového videa za duben pro mé kafíčkáře…. 

Takhle úžasně vypadají naše domácí lasagne ze soboty – za studena je krásně vidět ta struktura….

Já si je ohřála v kontaktním grilu a upřímně se přiznám, že jsem při jídle četla….

Večeře zůstala v italské stylu… když už mám tu bazalku, tak ji musím využít na tisíc procent 🙂

Caprese po vegansku a nejlepší uzená pomazánka z mé kuchařky Vegan recepty hravě a zdravě.

No není to pastva pro oko i chuťové buňky?? To miluji….

a na závěr vlogu jsem odpověděla na malý dotaz Renaty….

Tolik moje pondělí 🙂 Mějte se krásně

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *