Big shot klub MB Techniky

Pokud jste nikdy ještě tenhle stroj neviděli, tak vězte, že se bez něj neobejde žádná „papírnice“ – tj. scrapbookářka, přáníčkářka a vůbec nikdo, kdo miluje papír a práci s ním….

Je to vlastně takový lis neboli mandl, který „kapsám“, které se do něj vkládají dokáže papír protláčet (embosovat) nebo řezat….

a co víc… díky jednomu druhu prořezácích šablon umí řezat nejen papír, ale i jiné materiály (kůži, plsť, moosgumi apod.)

Přiznám se, že to mne zajímá nejvíce….

Po měsíci vlastního zkoušení co Big Shot dokáže, jsem s radostí přijala pozvání na kurz práce s Big shotem v Davoně, kde nám vše pěkně ukázala lektorka Rejka. Fotky z tohoto kurzu můžete vidět na Facebooku.

Vlastním začátečnickou sadu – Big shot Starter Kit, u které již ve vybavení byla prořezávací šablona tenká (na papír) i silná (na papír a další materiály). Na kurzu v Davoně jsem si dalších pár šablon a emosovacích kapes dokoupila….

Nicméně mne,  po domluvě s firmou Davona, která tyto strojky a vše k nim dodává,  napadlo, že bych mohla založit Big Shot klub MB – klub, jehož členkou se může stát kdokoli z vás, kdo si objedná v e-shopu Davony buď stroj nebo cokoli k němu (kapsy, šablony), pokud již majitelkou tohoto fešáka jste a do poznámky objednávky napíše Big Shot klub MB. Také budete dostávat nabídky na různé další akce spojené s prací na tomto strojku….

Pokud vás můj nápad zaujal, budu moc ráda….

Historicky první sraz Big Shot klubu MB již nyní vyhlašuji na příští rok v květnu – tj. v roce 2014…. bude volný čtvrtek, tudíž bychom se někde mohli „sjet“ už ve středu večer a točit kličkami Big shotů až třeba do neděle…. půjčovat si embosovací kapsy, řezací šablony… sdílet své nápady….

Do té doby vás budu zásobovat na stránkách vlastními postřehy a nápady na práci s Big Shotem….

A také se těším na letošní Kreativ Welt ve Wiesbadenu, protože mi už je jasné po čem „půjdu“ letos :-))

Takže nezapomeňte na heslo do poznámky každé objednávky čehokoli k Big Shotu v Davoně a za rok se budu těšit na osobní setkání :-)) 

 

Komentáře