Perlové kontury Techniky
   Pamatujete na doby, kdy jste na svatební nebo večerní šaty ručně našívaly stovky perliček?? Tak těmto dobám odzvonilo….
Dnes bych vám ráda představila speciální konturu, díky které vyčarujete perličky nejen na textil, ale i na libovolné další povrchy…

   Aplikace, ale i následná údržba je velice jednoduchá (asi tak jako všechny geniální věci na tomto světě)
     Jemným tlakem na tělo konutrovací lahvičky vytlačujete z tuby potřebné množství barvy. Méně barvy = malá perlička, více barvy = větší.
     Dobré je nanášet perličky jakoby z boku, nikoli ze zhora. Docílíte tím dokonale kulatých perliček. Barva je speciálně připravena, takže se sama do tvaru perličky tvaruje a při schnutí se povrch krásně zakulatí.
Důležité je nechat barvu dokonale zaschnout minimálně 24 hodin. Nedoporučuji schnutí urychlovat ani fénem, ani na topení. Po zaschnutí již není nutná žádná další fixace.
   

 
Perličkami můžete dozdobit již natištěný obrázek na tričku či vlastnoručně nanesený přes šablonu, namalovaný štětcem apod. Doporučuji triko před aplikací vyprat (zbavit tím apretury), ale nepoužívejte aviváž. Díky tomuto postupu budou perličky dobře držet i při praní v pračce.

 

     
 Také můžete perličky pouze malovat v řadě – ozdobit jimi výstřih trika nebo malovat v linkách. Ty si předem lze předmalovat mizícím fixem (tzv. fantom fix) nebo předlohu nažehlit pomocí transferové tužky.
   

 Po dokonalém zaschnutí můžete oděvy běžně prát na 40°C, doporučuji obracet naruby, aby se perličky neomlátily při ždímání o buben pračky.

 

 

   

 TIP: Pokud kombinujete perličky s obrázkem namalovaným přes šablonu, doporučuji nejdříve namalovat obrázek, zažehlit, vyprat a teprve poté přes barvu nanést ještě perličky.  

Při žehlení si položte na žehl.prkno froté ručník a žehlete dekorovaný textil z rubu. Perličky tak ani tlakem žehličky nezplacatíte.

     
Zkuste k tričku ozdobit i botky, kabelku, pásek, dřevěný nárame… v bytě si můžete posít perličkami oblíbený svícínek, vázu…
   

…dozdobit romantický obrázek, vyšperkovat šperkovnici, dozdobit rukojeť oblibeného kartáče na vlasy apod… fantazii se prostě meze nekladou…

 

Perlové kontury můžete objednat v našem e-shopu. 

 

Komentáře