![Makový závin z pekárny](https://www.brydova.cz/wp-content/uploads/2009/02/recepty_pekarny_r32.jpg)
![Makový závin z pekárny](https://www.brydova.cz/wp-content/uploads/2009/02/recepty_pekarny_r32.jpg)
![Vlog 1022/24 – pendluji, tajemný spolucestující a recepty](https://www.brydova.cz/wp-content/uploads/2024/07/Kolaze92.jpg)
Tak je po Slavnostech, moc jsme si je s Aničkou a ostatními užili, ale byl čas vrátit Aničku zpět rodičům. Předtím jsem udělala koláž fotek a zalaminovala je, aby si...
Celý článek
![Vlog 1021/24 – Slavnosti pětilisté růže](https://www.brydova.cz/wp-content/uploads/2024/07/Kolaze91.jpg)
Každý rok se těším na Slavnosti pětilisté růže. Od té doby, co chodím v průvodu dvojnásob. Moc mne baví se na dva dny „převtělit“ a díky kostýmu si užít Krumlov...
Celý článek
![Vlog 1020/24 – česneková pasta, prodlužování a koláč, který dopadl…](https://www.brydova.cz/wp-content/uploads/2024/06/FOTO143.jpg)
Hned na začátku vyrobím česnekovou pastu podle Kuchařky ze Svatojánu – budete na ni potřebovat stonky z česneku, sůl a olej. Dopadlo to výborně a Martin ji už použil do...
Celý článek
![Vlog 1019/24 – zentangly dávné i nové a jedu pro Aničku](https://www.brydova.cz/wp-content/uploads/2024/06/Kolaze90.jpg)
Další dny a další témata…. prostě mé vlogy jsou zrcadlem mého života. Užívám si šperky, které jsem vyrobila během živého vysílání. Do mého Kallaxu v ložnici přibyly další šuplík. Nejsem...
Celý článek
![Vlog 1018/24 – divnoobličej a další radosti](https://www.brydova.cz/wp-content/uploads/2024/06/FOTO140.jpg)
Dvoudenní vlog, ve kterém vám mimo jiné ukáži naše kostýmy na Slavnosti pětilisté růže, na kterých letos se mnou bude i malá Anička. Jdeme v průvodu jako dvořané Petra I....
Celý článek
![Vlog 1017/24 – tři zentangly, rozhlas, dodělávám šperky aj.](https://www.brydova.cz/wp-content/uploads/2024/06/Kolaze89.jpg)
Další malé okénko do mých téměř obyčejných dní…. K snídani jedna omeletka. Dodělávám šperky ze živého vysílání. Namalovala jsem během dvou dní tři zentanglové vzory. Ve vlogu samozřejmě uvidíte jak...
Celý článek