Akce / Blog / Nápady / Ostatní / Recepty / Různé nápady z kuchyně / vegan / Vlog
Dnes to bude hlavně o vaření, protože to je teď jediný můj relax v tom „blázinci“ kolem VÝSTAVY KREATIVITY. , ale neztěžuji si, je to moje práce a jsem moc ráda, že ji mám, ale prostě je pro mne náročnější, když jdu do nových prostor…
Po delší době jsem dostala chuť na sladké a tak jsem si podusila dvě jablíčka s pár ořechy a skořicí.

Chtěla jsem vyzkoušet jejich balení do rýžového papíru na smažené závitky.

Trošku mi to dalo zabrat, protože papíry byly polámané… ale nakonec se podařilo.

Jablíčka jsem zabalila a osmažila na oleji.

Chutnalo to křupavě a bylo to bezlepkové…. a prostírání stylové – plány školy ZŠ Campanus, kde se Výstava Kreativity letos koná.

Večer jsme si s Martinem pustili film a tak jsem k němu udělala zdravé mlsání – mandle a kešu s ume octem.

Už jsem o tom psala TADY – vyzkoušejte, je to opravdu dobré.

Nalakovala jsem mušle.

Vytiskla jsem si kartičky.

Mušle podepsala z druhé strany.

A takhle zabalené na vás budou čekat u pokladny VÝSTAVY KREATIVITY. Dostane ji každý padesátý návštěvník.
Proměňuji zbytky jídel v lednici pomocí udon nudlí v nová jídla 🙂



A protože se chystám na svatomartinské rohlíčky, tak potřebuji vyloupat ořechy. Klasickým louskáčkem je to pro mne dost dřina a tak už roky používám tzv. mokrou metodu.

Jak na to se dozvíte ve vlogu… fakt se koukněte… je to snadné.

Jen pak musíte vyloupané ořechy dobře nechat proschnout.




