Vlog 1423/25 – připravuji Výstavu a relaxuji v kuchyni Akce / Blog / Nápady / Ostatní / Recepty / Různé nápady z kuchyně / vegan / Vlog

Dnes to bude hlavně o vaření, protože to je teď jediný můj relax v tom „blázinci“ kolem VÝSTAVY KREATIVITY. , ale neztěžuji si, je to moje práce a jsem moc ráda, že ji mám, ale prostě je pro mne náročnější, když jdu do nových prostor…

Po delší době jsem dostala chuť na sladké a tak jsem si podusila dvě jablíčka s pár ořechy a skořicí.

Chtěla jsem vyzkoušet jejich balení do rýžového papíru na smažené závitky.

Trošku mi to dalo zabrat, protože papíry byly polámané… ale nakonec se podařilo.

Jablíčka jsem zabalila a osmažila na oleji.

Chutnalo to křupavě a bylo to bezlepkové….  a prostírání stylové – plány školy ZŠ Campanus, kde se Výstava Kreativity letos koná.

Večer jsme si s Martinem pustili film a tak jsem k němu udělala zdravé mlsání – mandle a kešu s ume octem.

Už jsem o tom psala TADY – vyzkoušejte, je to opravdu dobré.

Nalakovala jsem mušle.

Vytiskla jsem si kartičky.

Mušle podepsala  z druhé strany.

A takhle zabalené na vás budou čekat u pokladny VÝSTAVY KREATIVITY. Dostane ji každý padesátý návštěvník.

Proměňuji zbytky jídel v lednici pomocí udon nudlí v nová jídla 🙂

A protože se chystám na svatomartinské rohlíčky, tak potřebuji vyloupat ořechy. Klasickým louskáčkem je to pro mne dost dřina a tak už roky používám tzv. mokrou metodu.

Jak na to se dozvíte ve vlogu… fakt se koukněte… je to snadné.

Jen pak musíte vyloupané ořechy dobře nechat proschnout.

Komentáře

Napsat komentář