
Začnu hned tou dobrou novinou – CT i markry byly v pořádku – tudíž právě teď a doufám, že už navždy – jsem v pořádku…. další kontrola až začátkem ledna…
Jsem opravdu moc ráda…
Upekly jsme s Martinem CHALLAH.
Připravíte ho z:
520g hladké mouky
8g sušeného droždí
20g cukru
12g soli
60g oleje
225g studené vody
Takhle jsem ho zamotala – jak na to, aby se na některé z dílů nalepily semínka vám prozradím ve vlogu.
Pekla jsem na 180st cca 25 minut.
Dopadlo to skvěle.
K večeři jsme si upekly pizzu, hallah jsme si nechali na snídani…
Byl opravdu skvělý.
K snídani byl challah vynikající.
K obědu jsem si připravila směs z toho, co nabízela lednička.
Opět jednoduché a velice chutné jídlo.
Martin mi prozradil jak se dělá AJRAN.
A k večeři moje oblíbená cuketová pomazánka.
Je skvělá teplá i studená a recept najdete ve vlogu a také TADY.