
Pozor!! Na tento vlog nekoukejte hladoví, protože bude plný skvělého jídla a dobrot….
Jako první si připravíme domácí nugetu – sladkou arašídovou pomazánku.
Skládá se z hladkého arašídového másla, kakaa (v mém případě horké čokolády), čekankového sirupu a kokosového oleje.
Můžete ji použít ihned po rozmixování – to bude krásně tekutá. Nebo po vyjmutí z lednice, kam ho uložte, bude tužší a můžete ji jíst lžičkou…
Auto mám v servisu a tak do Krumlova jedu vlakem.
U Martina poprvé usednu do nové sedačky, kterou jsem mu pomáhala vybrat.
Večer koukáme na Prázdniny v Římě.
Druhý den opět vlakem domů.
Doma si umixuji skvělou pomazánku. Můžete ji udělat z libovolných surovin – tofu, tvaroh, žervé… to skvělé dochucení tomu dá chilli crunch od www.fermato.cz – připomínám, že tam máte slevu 10% s kódem MONIKA10
Oběd vařím s pomocí AI. A ukáži vám, jak vám může pomoci s vařením.
A i díky AI jsem vám připravila i recept v kompletní verzi.
Zbytek jídla si k večeři zamotám do tortilly.
Stále vyškrtávám ze seznamu….
I na cestu motám tortilly.
A můžeme vyrazit…
A jedno dilema nakonec – najdu někde firmu, která by mi obarvila staré (ale málo nošené) kožené sáčko na červeno??