Vlog 965/24 – seznamte se s Dominikem Blog / Cestování / Vlog

Pamatujete, jak jak jsem vám vyprávěla, že jsem byla u Pavky v Kalifornii již před 25 lety???

A protože Pavka tehdy chodila ještě do školy a ještě k tomu pracovala, tak mne seznámila s Petrou, která byla doma s malým chlapečkem a já trávila část svého pobytu s nimi, když byla Pavka pryč.

Jezdili jsme místo na pískoviště na pláž a poprvé jsem viděla kočárek – trojkolku.

A zjistila jsem, že se s ním skvěle bruslí po dlouhých stezkách kolem pláže.

A v kočárku seděl Dominik. Roztomilý chlapeček. Zamilovala jsem se…. do představy mít ještě jedno dítě a do jména Dominik…. Líbilo se mi oslovení Domi 🙂

A když jsem byla v Kalifornii tentokrát, tak jsem se setkala s maminkou Dominika – Petrou – a zeptala se na něj….

A k mému úžasu jsem zjistila, že Dominik je už skoro rok v Praze a nebudete tomu věřit – bydlí kousek od mé dcery, která se jmenuje Dominika díky němu 🙂

A od té informace už byl jen krůček k tomu se sejít… nejdřív jen tak na pivo a pak jsme se domluvili a natočila jsem pro vás s Dominikem rozhovor, protože je to prostě úžasný mladý muž.

Dominik nakonec zjistil, že natáčet a vydávat vlogy je při jeho pracovním tempu něco, co by nemohl dělat s plným nasazením. Rozumím tomu a chápu. Držím mu palce, aby se mu štěstí přálo jako herci nebo třeba našel příležitost v modelingu…  A za sebe se loučím s nadšením, že je prima zjistit, že z klučíka, kterého jsem nosila na rukách, se stal příjemný a milý mladý muž.

 

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *