Vlog 955/24 – den blbec Blog / Vlog

Ano, ani mně se někdy nevyhne Den blbec….  ten můj se tentokrát přihlásil včera na Apríla… asi si chtěl se mnou trošku zažertovat….

Byla jsem v Praze a přestal se mi nabíjet mobil, ale naopak se rychle vybil a už s ním nešlo nic dělat… a celý den v Prahe přede mnou….

Naštěstí jsem s sebou měla i ntb a tak jsem si vše vyhledala před tím, než jsem vyrazila a napsala si itinerář i na kreslené mapky došlo.

Časy jsem si nepsala, neboť jsem neměla hodinky…. a protože jsem skoro hodinu cestovala mhd, tak jsem sáhla k Evě náhodou do knihovny a vylovila tuto knihu….

Můj smolný den nakonec byl celkem v pohodě a na konci mne čekala odměna – koncert Symfonického orchestru Prahy 8, kde hraje naše Hanička….

Domů jsem dojela pozdě v noci a nechtělo se mi vůbec nic…. ani uklidit kufr a tak zůstal v chodbě… a co myslíte?? Karma je zdarma…. ukopla jsem si o něj malíček…. fakt to bolelo a nateklo.

Dostala jsem radu přikládat na otok nakrájenou cibuli a nasadit na to ponožku a každé dvě hodiny měnit za čerstvou a opravdu to fungovalo… otok zmizel, ale malíček pěkně zmodral…

V servisu mi řekli, že mobilu shořela základová deska, takže jsem si musela pořídit nový a modlila jsem se, aby z té desky zachránili data, což se naštěstí povedlo…..  ale zbyl mi úplně nový obal, který jsem si v USA koupila na Amazonu – je to obal na Samsung Lite 10 – pokud ho máte a chcete to pouzdro, tak ho věnuji za poštovné – stačí mi napsat na mail monika@brydova.cz

Také mi dorazilo objednané pouzdro na původní mobil… ale nakonec ani není na S10 lite, ale nejspíš jsem se uklikla a je na jiný Samsung. Tak pokud podle fotky poznáte, že je právě na ten váš, tak ho také jen za poštovné daruji.

A do třetice všeho zlého se mi porouchal můj milý kávovar DeLonghi Nespresso – dokonce jsem objevila ulomený malý kousíček – více ve vlogu. Pokud máte doma někoho, kdo by vám to byl schopen opravit, tak ho také věnuji za poštovné – tj. za 79,- Kč – stačí napsat na mail. A pokud se vám ho podaří opravit, budu ráda za jedno balení kapslí…. ale není to podmínka. A pokud nepodaří, tak riskujete jen to poštovné. Ale protože napěňovač mléka funguje a myslím, že to půjde opravit, tak je to malý risk.

Toto završilo do třetice mé smolné dny. Doufám, že se dlouho nezopakují a jdu se učit pracovat s novým mobilem…

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *