Vaření, pečení, mátový likér a průvod světel – vlog 836/23 Akce / Blog / Hlavní jídla / Recepty / Rychlé večeře / vegan / Vlog

Název zní poeticky, ale v podstatě je to všechno o základních jistotách – jíme, pijeme a umřeme….

Z jídla si opět pohraji s kapustičkami.

Já je prostě miluji a tentokrát k nim přidám ještě žampiony.

Radost mi tu dělá nádherná kytice z módní přehlídky a křtu kalendáře. 

Zeleninové vietnamské bramboráky lze udělat i v horkovzdušce, ale ve výsledku je to na pánvičce lepší.

A moje oblíbená snídaně.

Když nevíte, kam dřív skočit, hodí se, že máte navařeno na pár dní dopředu.

A ohřáté to dostává další rozměr.

Také jsem konečně dodělala mátový likér aneb domácí zelenou. Mátu jsem měla naloženou ve vodce asi 10 dní.

Macerovat jsem ji dávala  TADY. 

Spolu s kdoulovými likéry je to vyloženě dámské pití. A zelenou jsem dostala díky přírodnímu barvivu pandan.

Domácí rýžová tortilla.

A rýžové „langoše“ – recept najdete ve vlogu.

Únava z práce a jídla zapříčinila, že jsme s Martinem nakonec na průvod světel nevyrazili…

A moc děkuji Monice Marků, která pro vás vše natočila a díky ní uvidíte, jak Víťa Marčík v Budějicích pořádal Průvod světel.

Tentokrát i s kočárem taženým koňmi.

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *