Dny které zbývají do odjezdu do Chorvatska se krátí a tak se snažím dodělávat resty…
S dobrou snídaní to jde snadněji – recept na tenhle koláč byl ve včerejším vlogu.
A tady je jeden z restů – šaty kamarádky, která si při čištění skvrny vybělila pruhy 🙂
Nakonec jsem se rozhodla udělat na ně pírka.
Použila jsem barvy na tmavý textil, které nabízíme v našem e-shopu.
Kromě toho jsem si opět uvědomila, jak miluji jednoduchá jídla – třeba pečené brambory s česnekovým dipem a zeleninový salát.
A tady je výsledek mého snažení se šaty….
Já jsem spokojená a teď již vám mohu prozradit, že spokojená byla i Líba….
A tak jsem sbalila koláč a jela na návštěvu….
A dostala jsem za svou práci hromadu rajčat ze zahrádky… miluji výměnný obchod.
Polovinu rajčat jsem zase vyměnila za dvě zipové kabelky….
Prostě výměnný obchod frčí a já si ho užívám stejně jako netuňákovou pomazánku a pokud ji ještě neumíte, tak tady ještě jednou recept:
netuňákovou pomazánku – tak tady je… budete potřebovat:
– vegan kousky s příchutí tuňáka z Lidlu
– vegan majonézu (případně máslo pro hutnější konzistenci)
– plnotučná hořčice
– cibule nadrobno nakrájená
– kyselá okurka a nálev ze sklenice
– šťáva z citrónu (podle chuti, někdy stačí trošku toho nálevu z okurek)
– sůl, pepř
Vše jsem dělala od oka a doporučuju to udělat taky dle svých chutí (pokud někdo rád kyselejší – přidat více nálevu). Kousky netuňáka trochu rozmixujte.
A doporučuju zatnout zuby a nechat přes noc v lednici proležet. Je to pak úplně jiný level!🖤
Mějte se báječně, užívejte dní