Vlog 784/23 – repasované šaty, výročí zipu a dobré jídlo Blog / Moučníky / Nápady / Rychlé večeře / Textilní nápady / vegan / Vlog

Dny které zbývají do odjezdu do Chorvatska se krátí a tak se snažím dodělávat resty…

S dobrou snídaní to jde snadněji – recept na tenhle koláč byl ve včerejším vlogu.

A tady je jeden z restů – šaty kamarádky, která si při čištění skvrny vybělila pruhy 🙂

Nakonec jsem se rozhodla udělat na ně pírka.

Použila jsem barvy na tmavý textil, které nabízíme v našem e-shopu.

Kromě toho jsem si opět uvědomila, jak miluji jednoduchá jídla – třeba pečené brambory s česnekovým dipem a zeleninový salát.

A tady je výsledek mého snažení se šaty….

Já jsem spokojená a teď již vám mohu prozradit, že spokojená byla i Líba….

A tak jsem sbalila koláč a jela na návštěvu….

A dostala jsem za svou práci hromadu rajčat ze zahrádky… miluji výměnný obchod.

Polovinu rajčat jsem zase vyměnila za dvě zipové kabelky….

Prostě výměnný obchod frčí a já si ho užívám stejně jako netuňákovou pomazánku a pokud ji ještě neumíte, tak tady ještě jednou recept:

netuňákovou pomazánku – tak tady je… budete potřebovat:
– vegan kousky s příchutí tuňáka z Lidlu
– vegan majonézu (případně máslo pro hutnější konzistenci)
– plnotučná hořčice
– cibule nadrobno nakrájená
– kyselá okurka a nálev ze sklenice
– šťáva z citrónu (podle chuti, někdy stačí trošku toho nálevu z okurek)
– sůl, pepř
Vše jsem dělala od oka a doporučuju to udělat taky dle svých chutí (pokud někdo rád kyselejší – přidat více nálevu). Kousky netuňáka trochu rozmixujte.
A doporučuju zatnout zuby a nechat přes noc v lednici proležet. Je to pak úplně jiný level!🖤

Mějte se báječně, užívejte dní

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *