Vlog 590/22 – návod na hvězdičku a losování Blog / Dekorace / Nápady / Ostatní / Vlog

Původně jsem myslela, že dnes žádný vlog nevyjde, protože včera vyšly dva a navíc jsem včera večer hodinu a půl živě vysílala a malovala….

Sice to bylo už mé dvacáté živé vysílání, ale téměř po roce a půl a já si opravdu nepamatovala jak se to technicky dělá a tak jsem se musela dost na to připravit, ale stejně jsem byla lehce nervózní….

Protože jsem se bála, že v ateliéru nemám dost silný signál, tak jsem pracovala u jídelního stolu… docela improvizace… ale nějak jsem to vymyslela…

Nakonec to snad dopadlo dobře, soudím podle toho, že nejvíc vás v jeden okamžik bylo 140 a do konce (tj. hodinu a půl) to se mnou vydrželo 114 z vás…. to je úžasný. To je velká posluchárna… a vy jste neutekli 🙂

V živém vysílání najdete návod na tyto čtyři obrázky.

Plus pár vychytávek. Můžete si ho samozřejmě zkouknout zpětně ze záznamu. Ale to už nemůžete soutěžit o přáníčka, jejichž majitelky jsem vylosovala na konci tohoto vlogu.

A pokud se mnou také něco namalujete, budu ráda, když mi dáte vědět…

A protože jsem už dříve slíbila návod na tuhle papírovou hvězdičku, tak i když bylo už před půlnocí, tak jsem šla do ateliéru a natočila pro vás postup.

Pracovala jsem podle vlastního návodu tady na stránkách z roku 2012.

Ještě vám je všechny nafotím na stromečku během dne, až bude hezké světlo…

 

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *