Adventní koncert Akce / Blog / Cestování / Vlog

Původně jsem myslela, že záznam z tohoto koncertu zařadím do vlogu…. ale atmosféra byla tak úžasná, že jsem toho natočila více a myslím, že si to zaslouží samostatný příspěvek…. pojďte se příjemně vánočně naladit spolu s dámskou kapelou Lakomá Barka a Krumlovským komorním orchestrem. 

Už samotná atmosféra Synagogy v Českém Krumlově je úžasná.

A vystoupení holek neboli Lakomých Barek, které znám už několik let (mmch. na jejich vystoupení v rámci Slavností pětilisté růže jsem se v roce 2016 seznámila s Martinem :-)) a jejich hudbu mám moc ráda.

j.p.food_photography

Lucka v červené bundě je zároveň vedoucí Ka.Ka.O neboli Krumlovského komorního orchestru. Ten jsem slyšela poprvé a bylo to pro mne velké, příjemné překvapení.

foto ze stránek kakao-ck.cz

Tolik úžasných muzikantů na jednom místě…. prostě nádhera. Český Krumlov má v tomto své genius loci – malé město plné umělců všech směrů….

Mnoho z těchto muzikantů můžete také vidět na Živém Betlému, který se bude konat v pátek 23. 12. 2022 na prvním nádvoří Krumlovského zámku. Budou dvě vystoupení – v 16,15 a stejné ještě jednou v 18,30. Já se na vás těším jako anděl spolu s mojí malou andělkou Aničkou.

Moc děkuji všem, kteří tento koncert připravili, za úžasný zážitek a Jarce za milý doprovod.

A pokud se vám koncert líbil, určitě to dejte vědět do komentářů na YouTube, protože to jistojistě potěší nejen mne, ale i všechny vystupující….

Děkuji

 

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *