Vlog 494/22 – víkend na Sebuzíně Blog / Letní pobytové kurzy / Textilní nápady / Vlog

Víkendy na Sebuzíně jsou pro mne ve znamení pár hodin volna a posléze příjezdu nové party…. a tak tomu nebylo jinak ani tento víkend.

V sobotu dopoledne jsem se setkala s třemi mými podporovatelkami, tzv. kafíčkářkami – Zitou, Maruškou a Juditou. Dvě z nich mají postižené holky a já před nimi smekám. Jako před všemi dalšími rodiči, před které život postaví tuto zkoušku a oni ji přijmou a zvládají jak nejlépe umí.

Poté jsem navštívila bývalého tchána a společně jsme zajely za mamkou mého exmanžela, která trpí alzheimrem. Trochu jsem měla obavy, ale potěšilo mne, v jak dobré je fyzické kondici a nakonec to bylo velice milé setkání.

Odpoledne začaly na Sebuzín přijíždět ženy na pobyt se mnou a Ivkou. A dostala jsem dáreček od jedné z účastnic – Janiny 🙂 – mimochodem Janiček máme na tomto pobytu pět 🙂

Protože tento pobyt je o tvoření jen z části a další půl dne vyplňují meditace, tak jsme hlavní místnost vyzdobily k obrazu svému.

Ale neděle tvořením začala – opět mé oblíbené textilní techniky.

Poté za námi přijela Renča z zrozenaprokrasu.cz a přivezla nám ukázat svoji tvorbu – originální šaty a sukě.

Užívaly jsme si to nejen my dvě – tedy já a Ivka.

A každý den zakončují večery s Ivkou – na které vás nechávám vždy nahlédnout krátkou pozvánkou od Ivanky, kde vysvětluje principy toho, co nás čeká….

A protože se těchto večerů také zúčastňuji, tak tento týden budou vycházet dvoudenní vlogy… nebo možná třídenní. Uvidíme

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *