Vlog 155/21 – Palačák a den bez kalhotek Blog / Vlog

Dnes mne čeká další dávka chemoterapie a tak jsem si včerejšek dala na pohodu… i když…. ale o tom více ve vlogu 🙂

Ráno jsem si zajela do nemocnice na odběr krve, abych nemusela ve čtvrtek hodinu čekat na výsledky… a tak jsem vám musela natočit nemocniční park, protože je opravdu moc hezký.

Poté jsem si doma maličko vydechla a protože počasí bylo skvělé, pod mrakem, ale teplo, šla jsem se trošku projít. Jsem moc ráda, že se vám moje komentované procházky líbí.

Tentokrát jsem vám chtěla ukázat tzv. Palačák neboli Palackého náměstí a jeho okolí. Ptáte se mne, zda všechno, co vyprávím znám… nikoli… hledám pro vás zajímavosti v encyklopedii Českých Budějovic 🙂 Samotnou mne to baví… dozvídám se tolik zajímavých věcí.

Ale třeba o tomhle balkónku se v ní nedočtete, ale mne fascinuje už mnoho let.. a stále si říkám, že si musím sehnat ibišek na kmínku….

Navštívila jsem oddělení květin a samozřejmě neodolala…

Koupila jsem břečťan a třeba mi poroste ten sloup…  a taky už mám zasazené netřesky 🙂

Také jsem si dnes skvěle popovídala s Aničkou, už se na ní moc těším..

Snažím se vám i vždy nějak natočit můj outfit – asi proto, abych vám nemusela natočit obsah své skříně, jak mne o to žádala některá z vás, protože to nechcete vidět 🙂 (ale jednou si tam uklidím, slibuji)

Ale už teď vám mohu prozradit, že v létě miluji dlouhé sukně a mám jich asi deset??? Možná o chlup více…. a víte proč??? Protože v nich mohu chodit naostro… A víte, že 22. 6. se slavil Mezinárodní den bez kalhotek??? Přijde vám to hrozné?? Jak to máte?? Ve vlogu vám povím, proč v teplých dnech odhazuji kalhotky v dál…

Tak doufám, že mne nepřestanete kvůli tomu sledovat… naopak vyzývám i ostatní ženy 🙂

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *