Vlog 132/21 – obočí a linky v Perfect Academy Blog / Vlog

Začalo to prostým vzkazem na FB: Krásny den 😊, paní Brýdová. reaguji v návaznosti na Vaše video. Nejprve ale musím napsat….. držte se 🙏❤. Cítím z Vás pozitivitu a moc přeji ať to dobře dopadne. Pokud se na to budete cítit a budete mít chuť, rády se o Vás postaráme u nás v Perfect Academy, kde se zabýváme permanentním make-upem. Každý rok děláme charitativní akci a zdarma tetujeme obočí či linky, ženám jako vy. Rady pomáháme a pokud to od nás není troufale, budeme rady, když vám budeme moci byt v tomto alespoň trochu nápomocné.

Slovo dalo slovo a dokonce mi paní majitelka Lucie Kunzová nabídla, že pokud budu moci přijet v neděli, tak se mne ujme osobně, byť je čerstvou maminkou a užívá si právě mateřské radosti.

A musím uznat, že se mne ujala skvěle. Precizní práce a neuvěřitelně příjemný přístup. Vše uvidíte ve videu a určitě dokoukněte do konce, protože se o charitativní akci dozvíte více….

PS. za ruchy a šumy ve videu se omlouvám, ale ve vedlejší místnosti probíhalo školení kosmetiček právě na tuto techniku. Takže pokud si chcete rozšířit vzdělání v tomto oboru, tak zde můžete absolvovat i rekvalifikační kurz.

Tady vidíte moje obočí a linky těsně po skončení – nádherná práce…

A ještě foto s paní Lucií Kunzovou, majitelkou Perfect Academy, jejíž lidskost mne opravdu dostala….

Ještě jednou, opravdu od srdce, děkuji.

Do Hradce za námi přijela i naše kamarádka Irenka a přivezla mi jednu úžasnou věc, ale o ní vám řeknu až zítra, dnes by toho už bylo ve videu moc 🙂

Ještě možná malá poznámka – zákrok jsem měla konzultovaný s mou onkoložkou a ta řekla, že při dodržení 100% hygieny s tím nemá problém…. takže jsem byla moc ráda. Tady ještě pohled při cestě domů, kdy z HK do Phy odřídila pro jistotu Simča.

V Praze jsem si ještě vyzvedla další paruku – z pravých vlasů – z druhé ruky… za hubičku… není úžasná??

Mějte se krásně

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *