Kurz šití balerínek barefoot v ČB Blog / Kurzy / Nabídka kurzů

Už dříve jsem sháněla lektorku, která by odučila kurz barefoot balerínek u nás v Českých Budějicích a konečně jsem ji sehnala a jsem moc ráda, že vás mohu pozvat na výjimečný kurz….

Srdečně vás zvu na kurz šití barefoot balerínek s lektorkou Michaelou Peckovou z Liberce.

Kurz se uskuteční u mne doma v Českých Budějovicích o víkendu 12. – 13.6. 2021 a je pro maximálně pět účastnic (minimálně čtyři).

Cena kurzu je 3000,- Kč a domů odejdete v nových, vlastnoručně ušitých botách a zkušenostmi na šití dalších.

Vrchní látka bude softshell a budete si moci předem vybrat design látky, pokud se přihlásíte nejpozději do konce května.

V ceně kurzu je lektorné a veškerý materiál na výrobu jednoho páru barefoot balerínek.

Během kurzu bude podáván čaj, voda, káva.

Plus si budete moci za symbolických 150,- Kč objednat oběd na sobotu i neděli plus malý moučník ke kávě. Vše pro vás připravím osobně ve veganské verzi.

Kurz je určen primárně pro budějovické a okolí, ale pokud chcete přijet a máte to daleko, pak mohu nabídnout i možnost ubytování – u mne a u mojí sousedky – napište, domluvíme se.

Vážné zájemkyně prosím o přihlášku na mail monika@brydova.cz.

O lektorce: Míša Pecková šije boty již několik let, sama už se pouští do odvážných bot s podpatkem, dokonce už šila i barefoot kozačky. Ale nás naučí balerínky – botky na léto, ve kterých se vám nebudou tlačit prsty a budete v nich chodit téměř jako bosky. Naučíte se princip výroby bot a pokud budete chtít, můžete doma pokračovat a ušít si ke každé sukni nové botky.

A jak vidíte, Míša umí i složitější boty, tak ty třeba někdy příště….  a největší pecka jsou tyhle boty, které si také ušila…

S kým se uvidím???

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *