Vlog 41/21 – jedu jako fretka Blog / Nápady / Vlog

Na pracovní soboty jsem zvyklá a vlastně bych je nemusela mít, ale prostě raději tvořím víkend před natáčením i když bych mohla týdny před, ale to prostě nejdou ty nápady taky snadno a rychle….  ve vlogu máte 1/10 toho, co jsem dělala.. zbytek je překvapení do Loskutáka…. i tak mi to zase vyšlo na více jak dvacet minut 🙂

Ráno jsem začala dozdobením a nafocením skvělého oreo dortu, který jsem rozdělala v tomto vlogu.

Recept na tenhle skvělý piškot a také na lahodný oreo krém najdete v mé nové kuchařce, která doufám, že vyjde ke konci tohoto roku….

A pak už jsem jen natírala, natírala a malovala a kreslila…. a víte jaká je výhoda černého dřezu??? V klidu v něm umyjete váleček od černé barvy… více o mé kuchyni a dřezu TADY. 

Poté jsem začala mandalovat….

Stihla jsem i první letošní oběd na mém balkonu, bylo fakt krásně.

Můj spolupracující človíček mi dovezl nová vykrajovátka a já už se těším na živý stream v neděli 21. 2. 21 v 19,30h, budu se na vás těšit.

Jedna malá maličkost – dva rámečky, dvě mandaly…..

A protože půlka mi zbyla, tak jsem ji dala do poličky…. tedy víc mi to připomíná dečku než mandalu, ale chvilku to tam nechám….

Ještě jsem stihla zadělat perníčkové těsto a sestříhat a připravit pro vás tento vlog, abych ráno mohla vstát co nejdřív a pokračovat v krasojízdě… ještě toho je přede mnou dost….

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *