Vlog 12/21 – ateliérový Blog / Vlog

Další normální den. A přitom vlastně jedinečný a unikátní. Vždy si uvědomuji, že nikdy se nebude opakovat. Žádný náš den. A proto tyhle vlogy točím i tak trošku pro sebe…. .

Začal tak jako obvykle, když si nezapomenu ráno zapnout Skype. Povídáním s vnoučátky. Tentokrát jsem je tam měla oba…. včetně nové pohádky. To mi připomíná, že se stále chystám je nahrávat a zatím skutek utek…

Vyčistila jsem skleničku s mými řasokoulemi?? Znáte?? Jak se o ně staráte vy???

Doplnila jsem krmítko pro ptáčky a dala ho zase na vnitřní stranu balkónu. Zdálo se mi, že na vnější prostě nelétají, jako by měli strach z té hloubky pod nimi….

A když už jsem byla na balkóně, tak jsem se prošla bosky… je to úžasné….

K obědu jsem si uvařila řepovou omáčku, recept jsem pro vás sestříhala zvlášť, aby denním vlogům zůstala stručnost a recepty byly časem lehce dohledatelné.

Tady je můj tip na rozhlasovou hru – jen doufám, že třetí díl zveřejní co nejdříve, protože mne opravdu zajímá jak to dopadne….

Trocha prasečinky k večeři (a přiznám se, že bude i zítra k obědu) – žitný rohlík, chilli sojpárek, sojanéza, hořčice, vegansýr… a k tomu zelný salát…

Natáčím pro vás speciální příspěvek o mém světlu a dalších vychytávkách…. sestříhám již brzy…

Ale hlavně jsem splnila přání jedné z mých fanynek na YouTube, která si přála vidět můj ateliér trošku více… tak jsem se pokusila nahlédnout více (a při té příležitosti opět trošku uklidit)-

Boxíky jsou z Ikea a díky průhlednosti opravdu pomáhají při organizaci věcí.

Popsané mám i šuplíky – to jsem zapomněla ve videu natočit v detailu – tak alespoň foto.

Pokud i vy budete mít nějaké přání na to, co mám natočit, o čem mluvit, co rozebrat… tak napište a pokud to bude v mých silách, tak se o to pokusím.

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *