Vlog 07/21 – knihodomečkový Blog / Bydlení / Vlog

Některé dny jsou plné po okraj a jiné se jen tak lehce protočí mezi prsty. Přesně takový byl den včerejší, ale byl to den milý a hezký. A určitě budou mít radost příznivci krátkých videí, protože se mi vešel do sedmi minut 🙂

Ráda bych vám na začátku poděkovala za všechna milá slova pod včerejším vlogem i pod jinými, vaše komentáře jsou to, co mne stále dál motivuje pokračovat v tomhle mém denodenním vlogovém šílení. Díky moc.

Konečně mnou navržené knihodomečky na místě….

Tady vidíte hlavní důvod, proč jsem si vymyslela tvar domečku….

Knížky jsem tam zatím jen tak halabala naskládala, ale jak se znám, asi to tak i nechám. Jen jsem se rozhodla, že si nechám opravdu jen knihy, ke kterým se chci vracet a ostatní půjdou dál – chci zkusit knížky vyměňovat…  uvidíme, jak se mi bude dařit.

K obědu rychlovka – nestíhala jsem, protože se nám do plánu nečekaně dostalo bobování 🙂 a tak přišly na řadu brambory z mrazáku… a k nim omáčka ze včera…..

A ještě jsme stihly s Andul vyrobit pop-up přáníčko pro Verunku…..

A pak už hurá ven, když nám to počasí tak přeje… v Krumlově je ještě opravdu hodně sněhu…. a Andulka neodolala a udělala si anděla….  a já si vzpomněla, kolik jsem jich jako dítě nadělala v zimě v Kovářské….

I na sněžné stavby se dostalo…. a už se holky domlouvaly, že další den to dodělají… a já si vezmu lepší rukavice a ráda se přidám… tohle mne baví….

Šípky ve sněhu trošku připomínaly navlečené korálky…. příroda prostě umí čarovat…

Večer jsme si zahráli a zazpívali a moje avatarka dostala nové oblečení… ještě mi to navrhování úplně nejde… ale já to vychytám….

A nejlepší zpráva dne byla, že operace mé mamky byla v pohodě a i jsem navečer s mamkou už mluvila….  Díky všem za vaši podporu.

 

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *