Advent 20 – procházka Krumlovem aj. Blog / Vlog

Dnešní den jsem strávila s městě mého srdce – a to nejen proto, že tam bydlí Martin, ale hlavně proto, že Český Krumlov to kouzlo v sobě prostě má…. původní plán projít Plešivcem k zámecké zahradě a pak dolů okolo, přírodou vzal za své, když jsme došli k Plášťovému mostu…. prostě jsme dostali chuť projít se centrem… po tisící a stejně vždy s okouzlením…..

Ráno, tedy spíš skoro v poledne jsme posnídali, zadělali těsto na pizzu a vyrazili na procházku….

Krumlov je úžasný, že ať jdete z jakékoli strany, vždy objevíte něco nového….

A tenhle pohled vás prostě dostane….

to se jen kocháte a kocháte….

A já si slibuji, že někdy konečně vylezu na věž… já ostuda tam ještě nebyla… ale není se co divit, mám z výstupů do věží trošku fóbii a tak na Černé věži v ČB jsem byla jen jednou a to až po 25 letech života v ČB.

Tyhle průhledy miluji…  a posmutněla jsem na nádvoří, kde se běžně konají Živé Betlémy, ve kterých s Martinem účinkujeme… letos nebude, tak se můžete podívat jaký byl ten loňský…. 

A pizzu taky, tak jsme si ji dnes udělali k takovému pozdnímu obědu, brzké večeři 🙂

Já jsem pak odjela zapálit si svou čtvrtou adventní svíčku i v Českých Budějovicicíh.

Také proto, že jsem měla domluvené setkání s Oliverem, takovým mým kamarádem, kterému tak trošku supluji i matku…. kdo sledujete naše společné vaření, tak víte….

Vrátil se z pobytu ve tmě. Bylo to opravdu zajímavé povídání a tak jsme se rozhodli nenechat si to pro sebe a někdy před Silvestrem pro vás připravíme živý stream….

Tak si zatím rozmyslete otázky, které by vás kolem pobytu ve tmě napadly…. a Olda vám poví, jaké to je být týden sám se sebou v absolutní tmě….  těšte se…. a pokud ještě neodebíráte můj YouTube kanál, dejte odebírat, ať vám to neunikne….

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *