Advent 18 – levitující police aj. Blog / Vlog

Mám ráda, když firmy – i když jsou to vlastně kamarádi – plní své sliby nejen o vánocích a když je splní ještě navíc o vánocích, tak to potěší dvojnásob…. teď mluvím o firmě Leonardo Wood mého kamaráda Radima Soukupa, který mi slíbil do vánoc dodělat police a opravdu to splnil… a pokud sledujete mé vlogy pravidelně, tak víte, že dřevo na ně jsem si byla vybírat v úterý…. a dnes je mám….

Ale já jsem se taky neflákala…. připravila jsem další jedlé dárky – nakládané tofu. 

Ještě musím přidělat cedulky… ale už si hoví u mne v lednici. Jen jsem začala pozdě, takže obdarovaní budou muset vydržet minimálně do Silvestra.

Také jsem spotřebovala tu část česnekové polévky ze včera. Přidala jsem ji do dýňové polévky a byla luxusní.

Pak už stačilo přidat pár dýňových semínek a trošku smetany….  celý postup přípravy najdete ve videu.

Ale nejdůležitější akcí dne bylo přidělání nových dubových polic od Leonardo Wood. 

Přiznám se, že jsem původně uvažovala o bílých policích z Ikea se stejným způsobem zavěšení…. ale já se díky Radimovi zamilovala do masivního dubu s přiznanými hranami…. a tak slovo dalo slovo….. a tyhle dvě krasavice zdobí můj byt. Jsou ukotveny na trnech, které drží ve zdi pomocí chemické kotvy.

Konečná úprava je osmo lakem, krásně vyniknou léta….. a protože police potřebovaly schnout, tak já jim jela pořídit nějaké kytičky….

Víc na police dávat nechci… mají být samy o sobě ozdobou…. tak jak se vám líbí???  PS. ten obraz malovala olejem má dcera ve 14 letech – je neuvěřitelně šikovná a doufám, že se jednou k malování vrátí…

Musím se kochat, celek působí fakt skvěle….

Květiny jsem tam postavila zatím jen pro fotku, protože police musí do zítra ještě pořádně proschnout… ale i na kuchyňce jim to sluší 🙂

Ale co je důležité – ještě jsem koupila konečně světýlko… sice to byly peripetie, ale je tam….

A ještě jeden spodní pohled…. áááááách….

A večerní kochání nad tím, jak to svítí…. o rekonstrukci kuchyňky si můžete přečíst tady.

A poslední akcí dne byla příprava marokánek. O nich vám udělám samostatný článek s receptem, aby to tady nezapadlo…

Tak to byl další můj adventní den. Jsem nadšená z těch polic. Jak se líbí vám? A pokud nějaký projekt ze dřeva také nosíte v hlavě, nebojte se obrátit na Radima.… je opravdu šikovnej….

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *