Fixy na #kaminky Blog / Dekorace / Nápady

Ani na pobytech na Sebuzíně nezapomínám šířit myšlenku malování na kamínky. Protože tu mám teď rodiče a děti a tak malujeme ve velkém a také ubrouskujeme a prostě si hrajeme s kamínky. A tak mne napadlo, že vám natočím další malé video – to oč jste mne prosili – jak malovat fixami a kterými a také čím lakovat, aby se to nerozpíjelo…..

Tyhle české fixy Decorpen jsou asi nejběžněji k dostání, máme je i v našem e-shopu.

Výhodou je, že je můžeme mezi s sebou zapíjet, tak jak vidíte ve videu… A mám pro vás novinu – budeme nabízet v e-shopu i jednotlivé bílou fixu z této řady.

Na výrazné bílé detaily používám lakový fix Edding.

Také se hodí na různé dokreslování třeba obrázků nalepených pomocí ubrouskové techniky. Jak se to dělá najdete v tomto videu. V něm používám jiné fixy, ale klidně místo nich můžete používat tyto DecorPeny.

A další téma, o které jste si psali, bylo lakování kamínků. Od začátku používám bezbarvý lak na decoupage a natírám štětcem. Ale ve videu uvidíte, že jsem možná přišla na to, proč se to některým z vás rozpíjí.

A ještě vám prozradím proč mám na kamínkách tentokrát PSČ Českého Krumlova. To proto, že jsem je malovala s velkou Andulkou a tudíž jsme dali PSČ našeho společného města….. 🙂

A ještě přikládám video o tom, jak přenést obrázek na kamínek pomocí fólie:

Přeji vám, ať se vám malování kamínků líbí a vězte, že hlavním posláním je rozdávat radost….

A protože tohle není určitě poslední video o malování kamínků, nezapomeňte mne odebírat na YouTube nebo sledovat na Instagramu, kde vám vždy dám o novém videu vědět…

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *