Zdravý víkend U Blatce Akce / Vlog

Ráda bych vás pozvala na další víkend, na kterém  se naučíte zdravě vařit a péct, zacvičíte si power jógu a trošku budeme i tvořit.

Náš zdravý víkend se uskuteční v sobotu a neděli  2. a 3. prosince 2017 v  Penzionu U Blatce. 

Na akci  je vytvořená i událost na FB, stačí kliknout na datum.

1new

Tento úžasný penzion se nachází cca 40 km od Českých Budějovic v nádherném prostředí. Celkem je pro vás připraveno 14 míst, proto neváhejte s přihláškou. Součástí penzionu je vnitřní bazén, který bude k dispozici.

A co vás čeká?

Naučíte se pod mým vedením a mého kolegy, nejlepšího vegan kuchaře Olivera, připravovat sedm jednoduchých jídel ve veganském podání (dvě polévky, dvě hlavní jídla, sushi a dva moučníky) – ale ochutnáte jich mnohem více, protože budeme vařit ve skupinkách, ale jíst všichni dohromady. Plus si společně připravíme rostlinnou snídani. Domů si samozřejmě kromě zkušeností a chuťových vjemů odvezte také recepty na vše. Tentokrát je součástí kurzu i sushi kurz, naučíte se připravovat sushi a různé náplně do něj.

Oliver Bažant vám prozradí nejrůznější fígle a triky pro vaření a naučí pracovat s kořením, které je základem nejen rostlinného vaření.

U Blatce

Podívejte se do alba z minulého víkendu, který se opravdu vydařil. Účastníci byli šikovní, skvěle jsme se bavili, výborně najedli a ještě si zacvičili. Prostě značka ideál. Tento kurz je plný nových receptů, proto srdečně zvu i ty z vás, kteří se mnou u Blatce již vařili. Čekají vás nová jídla, nové receptury.

1-petrikov

Dále vás čekají čtyři hodiny power jógy pod vedením zkušené lektorky Štěpánky Huškové.

Jóga není povinná, ale myslím, že skvěle doplňuje – protože ve zdravém těle zdravý duch.

29152_1201172169926_5623178_nKromě jógy budete moci kdykoli využít vnitřní bazén, takže určitě plavky s sebou.

Také plánujeme společnou procházku krásným okolím.

A na sobotní večer jsem si pro vás připravila malování na trička. Není to povinné, ale pokud se budete chtít zúčastnit, budu moc ráda. Zde platíte jen materiál na zdobení triček (50,- Kč za kus).

Můžete si tak vyrobit vánoční dárky pro své blízké a milé nebo udělat radost sami sobě.

sebuzinatok

Začínáme v sobotu v 9 h a končíme v neděli odpoledne.

Cena víkendu je 1900,- Kč 

v ceně je ubytování, lektorné, veškeré suroviny, ze kterých budeme vařit jídla, která si poté i sníme :-), vstup do bazénu.

Záloha bude 900,- na účet předem a zbytek na místě hotově.

Přihlášky prosím na mail monika@brydova.cz – do předmětu dejte prosím Zdravý víkend prosinec 2017

Neváhejte, počet míst je omezený.

PS. Pokud by pro vás bylo lepší přijet už v pátek večer, pak je to po dohodě možné, jen budete muset doplatit 400,- Kč za ubytování navíc.

PS. Víkend není určení pouze pro ženy, šikovné chlapy berte s sebou 🙂  

Vždyť se říká, že nejlepší kuchaři  jsou muži 🙂

2-wp_20161019_003

Komentáře