


Užívám si sběru jahod na mém balkónu… každý den pár jahůdek… to prostě potěší. Vlastnoručně vypěstované. Jím je samotné nebo si je přidám do snídaně. Objednávala jsem Nano utěrku a...
Celý článek

Pokud máte rádi sushi, tak si zamilujete i onigirazu – japonské „rýžové sendviče“ zabalené v nori řase. Jsou skvělé na cesty, pikniky nebo jako originální oběd do krabičky. Jsou snadno...
Celý článek

Nerada vyhazuji věci, ráda jim dávám druhou šanci. Dnes to bude květináč a rovnou si do něj vyrobím domeček… Včera jste mohli vidět, že jsem si z Plzně přivezla od...
Celý článek

Pohoda na chatě u Střelců aneb víkend s vyplazeným jazykem…. prostě pohoda a tak vás do ní také zvu… Chatička maličká, ale dobrých lidí – celkem osm – se tam...
Celý článek

Vítejte v Plzni! Na začátku budu trošku vařit – neboť jsem se moc ráda zapojila do příprav víkendových oslav…. A tak uvidíte jak dělám střechu – tentokrát z jiných sušenek...
Celý článek

S Ivetou Nedomovou se znám už roky…. byla jednou z mých prvních účastnic kurzů v Brně někdy kolem roku 2002. Tuším že první kurz byl výroba květin z TwistArtu…. A...
Celý článek

Dnes si spolu vybalíme balíček od Šufanu, není to spolupráce, prostě mne jen zajímalo, jak chutná jejich chai latte. A přihodila jsem si k tomu dalších pár kousků. Poprvé, co...
Celý článek

Bramborové kari je skvělý způsob, jak chutně využít uvařené brambory z předešlého dne. Tento jednoduchý veganský pokrm je neskutečně sytý a voňavý, přitom si každý může pálivost snadno přizpůsobit podle...
Celý článek