Hmyzí tričko Textilní nápady
   Když jsem namalovala tyto tři razítka, dostala jsem tip, zda bych nechtěla vyzkoušet spojení šablony a razítka…  ihned jsem souhlasila a odzkoušela a výsledek se mi moc líbil… doufám, že se bude líbit i vám a slibuji, že to není určitě poslední souprava razítek a šablony, kterou můžete objednat v našem e-shopu
    Kromě trička, na které budete tisknout si připravte razítka, šablonu a textilní barvy. Ještě se vám bude hodit houbička a plastový talířek a případně kousek žluté maskovací pásky. 
     Do trička si vložte noviny nebo papír, aby se vám barva nedostala na druhou stranu. Poté přiložte šablonu (můžete ji i přichytit pomocí žluté maskovací pásky. Pokud si nejste jistí, že zvládnete naťupat barvu jen do prostřed šablony, klidně si oblepte šablonu celou dokola. Je to lepší než si udělat nechtěně na triko i hranu šablony. 
   Vyplňte pomocí kousku molitanové houbičky textilní barvou a šablonu sundejte a nechejte obrázek dobře zaschnout. 
     Poté černou barvu naneste na razítko (opět pomocí kousku molitanové houbičky) a razítko obtiskněte na již zaschlý motiv křídel. Díky tomu, že jsou razítka přesná to je celkem jednoduché 🙂
     A tady je hotovo…
     Stejným způsobem udělejte šnečka 
     a berušku :-))
   

 Tady je výsledek…. na modelovi-modelce by se vyjímal lépe a tak jsem se rozhodla, že nedělní soutěž (25.4.2010)  na Facebooku bude právě o toto tričko ve velikosti 110 a povinností výherce bude poslat mi poté fotografii trika na nějakém robátku :-)) 

 

Soutěž vyhrála Hanka Vořechová a děkují jí za hned dvě fotky – modelky Karolínku a Kačenku, které vidíte níže…. 

     
     Pokud chcete soutěžit (soutěžíme každý týden), stačí být fanoušek – kdo nejste, klikněte na líbí se mi u názvu brydova.cz na Facebooku…. 

 

Komentáře