Vlog 615/23 – dárek, náušky a deskovky Blog / Šperky / Vlog

Další den, kdy jsem fotila projekty do knihy… tentokrát v kuchyni a moje nadepsaná víčka se skvěle hodila….

Na  fotkách vypadají skvěle a hned je vidět co je třeba.

Udělala jsem si malou procházku hlavně do Zásilkovny a čekalo na mne tohle překvapení od paní Evy.

Tyhle dvě jsem musela hned prolistovat u kafíčka… a nejraději bych si zalezla a šla malovat…

Alespoň jsem šla vyrobit jedny náušnice.

Poté už mne čekalo odvolit a pak již delší dobu domluvené deskovky s kamarády. Hráli jsme Pelíšek, který jsem koupila Aničce k vánocům a zůstal u mne a já si musela osvěžit pravidla.

A ještě jednu novou hru – trošku dětskou, ale vtipnou – jsme hráli. O té uvažuji, že bych ji v nějaké podobné verzi vyrobila pro svá vnoučátka.

Ostatní hráli více her, ale já jsem asi po hodině a něco hraní začala mít podezření, že jsem nevypnula při odjezdu tavnou pistoli – jak jsem vyráběla ty náušnice… a tak jsem raději jela domů. A podezření se potvrdilo jako správné, ale naštěstí se nic nestalo.

Ale musím si na to dávat pozor.  A večer za odměnu jsem začala číst Božidaru. Už od prvních stránek se mi líbí a musím si ji dávkovat, protože jinak bych byla schopná ji přečíst na jeden zátah do rána…. 

Pokud  budete objednávat u Veroniky její knížky, které jsou opravdu skvělé, zařídila jsem pro vás až do konce března 23 slevu 15% na jejím e-shopu Krkavčí matka – stačí když při dokončování objednávky zadáte kód MONIKA_15

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *