Karbanátky z trouby Různé nápady z kuchyně
  Možná tuhle fintu znáte, ale pro ty z vás, kteří ještě stále smaží karbanátky a čevabčiči v oleji na pánvi mám pro vás tip. 
 

Karbanátky nebo čevapčiči připravte podle oblíbeného receptu. Vlhkýma rukama vymodelujte požadované tvary a naskládejte do pekáčku, který jste předtím vystlali pečícím papírem.   Potřete olejem.

 

   

Na druhý plech dejte přílohu – například americké brambory – nám chutnají tyto od McCain.

Ty olejem nepotírám, jen je vysypu na plech. Stejným způsobem dělám i hranolky apod. 

     Obojí šoupněte do trouby a za půl hodinky můžete podávat oběd. Nejenže nemusíte stát u plotny, ale hlavně maso nebude nasáklé tukem…
   

A pokud vám trochu toho tuku chybí, dejte ii k tomu tatarku a nemá to chybu :-)) 

 

Komentáře