Čokoládová fontána Vlog
Zdravím vás všechny z Františkových Lázní, kam jsem si přijela doléčit a hlavně se odměnit za svůj boj s tou potvorou. 

Jsem tu spolu s Romčou, stejnou bojovnicí a zároveň kamarádkou a stejně nadšenou fimařkou… 

Bydlíme v hotelu Pawlik a náležitě si lázní užíváme. Jak procedur, tak všeho dění kolem. Musím uznat, že lázně se snaží pro své hosty udělat opravdu maximum. 

My díky tomu, že bydlíme v hotelu, který je spojený chodbou s Aquaparkem, máme volný přístup do bazénů a výřivek a náležitě toho využíváme. Prostě paráda se vším všudy. Dlouho jsem si tak hezky a přitom aktivně, neodpočinula. 

Jednou z možností, kterou nám lázně nabídly ihned po příjezdu, je členství v Lázeňském klubu, které je zdarma a klub pro své členy pořádá spoustu akcí – výletů, procházek apod. Nestíháme využívat vše, ale dnes jsme se těšily na čokoládovou fontánu v klubovně, kde navíc vaří i skvělou kávu. 

 

Díky procedůrám jsme nestíhaly přijít na začátek, ale dorazily jsme někdy po polovině …. ovoce i čokolády zdálo se býti dosti…. 

 

Objednaly jsme si kávu a rozjímaly…. 

Do čokolády jsme si namočily pár kousků ovoce a uživaly si klídek a pohodičku a fontánu jsme braly jako příjemný rituál a zpestření posezení  u kávy…. 

Když tu se stalo něco, co mi opět vyrazilo dech a zastyděla jsem se za některé z nás…. 

K fontáně přistoupila celkem mladá slečna/paní se lžičkou (asi si ji vzala z kávy) a začala ovoce na talířek přímo bagrovat. 

Obsluha ji upozornila, že se ovoce nabodává na jehličky, ale „dáma“ toho nedbala. Poté si lžičkou začala z fontány nabírat čokoládu a mocně ovoce polévat…. a aby to nebylo málo, tak nakonec pod tekoucí čokoládu strčila celý talíř….. 

 

Pokud si myslíte, že to byla nějaká lačná Ruska či Němka, tak jste vedle….. protože to byla Češka…. a já se styděla za to, jak hloupě může někdo zkazit pěkný rituál a pozornost lázní…. 

Navíc tento svůj nájezd ještě jednou zopakovala… a to už na míse nezbylo žádné ovoce a obsluha fontánu uklidila…. 🙁 

 

Za možnost zúčastnit se akce platí členové 20,- Kč. Opět vyhrálo čecháčství stylu „Urvi co můžeš“….  Možná bych to paní odpustila, kdyby to byl starší ročník, protože starého psa novým kouskům nenaučíš…. ale tahle „madam“ byla stoprocentně o mnoho mladší než já…. 

Neměla jsem tolik drzosti jmenovanou vyfotit… ani na této fotce ji nenajdete… ale třeba si to přečte a pochopí, že tohle není běžná norma…. 

Kdyby tu bylo málo jídla… ale vaří tu exelentně, vše nabídkou švédských stolů, denně spousta ovoce a zeleniny, zákusky, prostě lukulské hody…. 

Někdy mi je líto, že si prostě neumíme věcí užívat, ale chceme je jen zneužívat….  

 

 

Komentáře