
Balím do Brna a chystám si jídlo s sebou… a co jiného ode mne můžete očekávat než mé oblíbené závitky a tortilly – podle mne je to nejlepší na cesty – lepší než chleba s řízkem 🙂
Letní závitky – celý recept TADY.
Do závitků balím i sedmikrásky a protože mi došly klasické papíry, vytahuji růžové, které mám od Šona – www.sonjh.cz
První jídlo s sebou hotové a rovnou i ochutnávám.
Vyzvedla jsem si balíček z www.vasci.cz a mám pro vás skvělou zprávu – domluvila jsem pro vás slevu na jejich domečky, okénka a vše z e-shopu 15% s kódem MONIKA15
No a fičíme… již ve čtvrtek, protože v Brně se musí výstava i připravit.
Cestou se zastavujeme na jídlo ve Vystrkově – což je hned u sjezdu/nájezdu z D1 na Humpolec
Příjemný interiér.
Skvělá stálá nabídka plus denní menu – my jsme si vybrali výbornou polévku z denního menu.
Šárka ještě tofíčka a poprosila k nim místo pečiva o bramborovou kaši.
A Pepa veganský smažený sýr s hranolkami a tatrkou… a byť masojed, tak si prý moc pochutnal.
Mně stačila skvělá polévka a tudíž jsem měla čas dát řeč s majiteli bistra 269– Davidem a Zuzkou.
A s plnými žaloudečky jsme dorazily do Brna na výstaviště.
Tam už se instalovalo v plném proudu.
Firma Haišman – šicí centrum – se kterými jsem se výstavy zúčastnila nabízí opravdu širokou škálu kvalitních šicích strojů.
Mezi které patří i značka JUKI.
Já jsem vybalila svůj nový rollup.
Potisk jsem si navrhla a udělala sama v Canvě.
Těším se na dny další, moje minikurzy jsou součástí doprovodného programu.
A poté přesun na hotel, kde nás čekal moc hezký apartmán.
Dokonce i se žehlícím prknem a žehličkou.
V koupelně upozornění, že se nemáme sprchovat mimo vanu.
Tak tedy nebudeme….