Kurzy na Sebuzíně – letní týdenní pobyty Kurzy / kurzy / Letní pobytové kurzy / Nabídka kurzů

Tradičně vás zvu na pobyty v krásném prostředí Vily Sebuzín, kde pořádám pobytové kurzy a mám pro vás následující termíny a nabídku:

Týden pro mamky či babičky a slečny 10 – 14 let 29. 7. – 4. 8. 2023 – společný týden s dcerami či vnučkami, společné chvíle při tvoření, ale i program pro každou věkovou skupinu zvlášť. Pokud máte tvořivé slečny, pak je to pobyt přímo pro vás –  budeme malovat na trička, batikovat, vyrábět macramé andělky, šperky, domečky a spoustu dalšího – přihlášku a další informace najdete ZDE.

Tvořivě relaxační pobyt pro ženy –  5. 8. – 11. 8. 2023 – Pobyt určený jen pro ženy, tvoření od rána do večera se stejně naladěnými ženami… na tomto pobytu je jen pár volných míst, tak neváhejte…. přihlášky a více informací najdete ZDE. 

Pobyt s Monikou a Ivkou na ženské vlně – 12. 8. – 18. 8. 2023 – Pobyt určený pro ženy, kterým není lhostejné jejich ženství, chtějí jej posílit a nabít se pozitivní energií. Doplněný dopoledními kurzy tvoření – více o tomto pobytu se dočtete ZDE – kde najdete i přihlášku.

 

Ceny kurzů jsou bez ubytování a stravy – tu si vyberete z nabídky Vily Sebuzín individuálně. Pokud jste z Ústí nad Labem a okolí, je možné i dojíždět, ale přednost na programu mají vždy ubytovaní…

Počet míst je omezený a tak neváhejte.

Budu se těšit na viděnou

 

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *