Vlog 321/22 – lívance, kreslení a malování… Blog / Nápady / vegan / Vlog

Dnes jsem sice řešila pár nezáživných věcí, ale do toho vás nebudu zatahovat, vyřídila jsem vše, co jsem potřebovala a pak jsem si dopřála to, co mne teď opravdu baví – malovat a kreslit… a dokonce další kousek deníku…

Hned po ránu mne přepadla chuť na lívance a tak jsem sáhla po svém osvědčeném receptu, jen jsem ho vylepšila strouhanou citrónovou kůrou a šťávou ze 1/3 citrónu.

Na jejich přípravu používám výměnné plotýnky do mého Tefalu 4v1 (u mne už mnohem více, protože jsem si dokoupila spoustu plotýnek zvlášť)

Lehce nakyslé, s karamelovým čekankovým sirupem a krásně zralým kaki byly opravdu lahodné.

A jinak jsem dnes malovala a kreslila… opravdu mne to chytlo…

Myslím, že tohle bude můj styl…

A výroba samolepek z toho je fakt zábavná. Dostala jsem několik dotazů, kde sháním samolepicí papír – ony to jsou vlastně samolepicí etikety A4 a seženete je třeba i v Alze – a stovka stojí kolem dvou stovek, takže arch samolepek máte kolem 2.- Kč plus tisk…

K obědu jsem si ve své horkovzdušné fritéze připravila květák a hranolky – obé z mrazáku, prostě rychlovka…

A poté jsem pokračovala v práci na zážitkovém deníku…

Dodělala jsem předloňký holčičí pobyt v Opavě…

V pátek jdu na první CT vyšetření po zahájení bioléčby, která by měla odhalit, jak léčba zabírá a zda ty moje zlobivé buňky se už odporoučely… tak mi držte palce. Výsledky budu vědět až v úterý, takže budu trošku v presu, ale bude se mnou Martin a tak doufám, že to zvládnu…. případně se z toho vymaluji..

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *