Mandaly na keramiku obrácenou technikou Kurzy / Nabídka kurzů

Srdečně vás zvu na můj nový kurz malování na keramiku. Tentokrát jsem si pro vás připravila opět mandaly, ale nebudeme malovat přes šablony, ale zkusíme vykrývací techniku.

A hlavně budeme malovat s konturami. Práce s nimi je zábavná a výsledky jsou skvělé. Určitě jste ode mne už slyšeli mé základní pravidlo: lepší řada teček než jedna křivá čára.

Budete si moci vybrat, zda budete dekorovat talířek či hrneček. Případně můžete přijít na další kurz a dodělat si druhý do párečku. Já jsem sáhla po černobílé variantě, ale budete si moci vybrat libovolnou barvu.

Přijďte si zrelaxovat, uvolnit a uklidnit svou mysl tvůrčí prací.

Odměnou vám bude spokojenost z vlastní práce a nádherný výrobek, který nebude jen zdobit, ale zároveň plnit svou funkci, protože se jedná o klasickou keramiku, která se vypaluje na více jak 1000°C a po vypálení odolá téměř všemu…

Nejbližší kurz je 5.10.2021 v 18h v keramické dílně LaDílna v Krajinské ulici 21 v Českých Budějovicích

od 18h. Cena: 490 korun/jeden výrobek (vybrat si můžete buď hrnek nebo talířek). V ceně je i nápoj dle vlastního výběru.  Přihlašovat se můžete přes následující formulář. OBSAZENO, další přihlášky nelze poslat, děkuji za pochopení. 

Kurz je vhodný i pro děti od 10 let výše.
Budu se na vás těšit. A pokud to máte do ČB daleko tak mám dobrou zprávu – koncem října nebo v listopadu chystám stejný kurz v Praze 🙂 Sledujte mé stránky, FB a Instagram a dozvíte se včas více….

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *