Malovaná taška Nápady / Textilní nápady

Již druhý měsíc natáčím pro Jihočeskou televizi Seniorskou půlhodinku a nemohla jsem vynechat mou oblíbenou textilní techniku – malování pomocí šablon. Z mých stránek ji již znáte, ale jak se říká – opakování matka moudrosti a navíc skvělou kamerou Petra Říhy….

To je on – kameraman, který tento příspěvek natáčel.

Točili jsme v mé kuchyni, kterou již znáte z tohoto videa… ve videu ji vidíte ještě o kousek víc a bohužel jsem si všimla, že Petr jako správný chlap nevnímal, že zajíždět do míst, kam jsem naskládala to, co by kazilo bezchybné pozadí na lince, nebylo žádoucí 🙂

A toto je výsledek mého snažení – tady kompletně domalovaný a dotečkovaný 🙂

Včetně ladící roušky, ve které jsem natáčela a moc doufám, že už brzy budeme natáčet bez nich, protože se v nich fakt blbě mluví….

foto: Vladěna Broukalová

A přiznám se, že jsme v pátek s Vlaďkou fotily bez roušky, protože nechci mít všechny fotky orouškované… ale bylo to venku a v bezpečné vzdálenosti 🙂

A pokud se vám líbí má sukně, tak je to další do série a návod na její výrobu jsem pro vás nafotila i natočila a příští týden vám ji předvedu – pokud nechcete přijít o návod, odebírejte můj kanál na YouTube. 

Komentáře