Tvořivě relaxační ženský týden Kurzy / Letní pobytové kurzy

Blíží se léto a to mám spojené vždy s letními kurzy.  Srdečně vás zvu na společný týden s Ivkou Megovou do krásného prostředí vily Sebuzín kousek od Ústí nad Labem v termínu 15. – 21.8.2020

Pobyt určený pro ženy, kterým není lhostejné jejich ženství, chtějí jej posílit a nabít se pozitivní energií……A pokud si chcete s námi o ženských otázkách popovídat předem, tak vás moc zvu na živé vysílání ve středu 29. 4. 2020 od 20,30 – kde si budu s Ivkou povídat právě na toto téma….

Pokud nás nestihnete živě, můžete se podívat i později, ze záznamu 🙂 Stačí kliknout na video….

Kdysi dávno se ženy scházely u studně nebo draly společně peří, aby sdílely své příběhy. Budeme povídat jako dávné pradlenky u vymývání barev z látek na schodech krásné zahrady a sdělovat si ženské radosti při výrobě milých dekorací. Hravou formou propojíme radost z tvoření s radostí ze spolubytí s ostatními ženami. Abychom přijaly a procítily svá vždy krásná ženská těla, budeme po večerech tančit, masírovat se, relaxovat při meditacích, malovat si obrázky na obličej a sdílet naše silné ženské příběhy, které vyživují i naše duše.

Letos budeme opět malovat na textil, tašky a boty, stříkat barvy přes šablony, určitě opět budeme barvit reaktivní duhovou batikou, budeme malovat na kamínky, vyrábět si šumivé bomby do koupele a přírodní kosmetiku, vyrobíme si modelovací hmotu a vymodelujeme sošky a namalujeme si hrnečky.
Denně budeme cvičit Pět tibeťanů na protažení a uvolnění celého těla. Tvoření je součástí ženské pospolitosti. A jako bonus je možnost výběru rostlinné stravy během pobytu….

Tady jsou výtvory z loňského pobytu a z letošního si odvezete určitě také krásné věci.

Více o pobytu a přihlášky najdete ZDE. 

Pojeďte s námi plynout na vlně ženské energie……

Přihlásit se můžete i přes stránky Ivky Megové. 

Komentáře