VIRtuální Výstava Kreativity Akce / Blog

Jak asi víte, v těchto dnech se měla v Dubči konat již dvacátá sedmá Výstava Kreativity. Bohužel situace je taková, že se nesmí konat nic a jsme tak trošku uzavření ve svých domovech. Hned poté, co jsem Výstavu tzv. odpískala mne napadla malá kompenzace a poprosila jsem vystavovatele, zda by pro vás nenatočili pozdrav, návod na nějaké tvoření, nepředstavili své novinky…..

Abyste mohli přijít na Výstavu z tepla svých domovů. A někteří tak opravdu učinili a já jsem moc ráda.

Začínáme malým workshopem s úžasnou Aničkou od Bambulek ELpopo:

Krásná pozvánka od firmy Rayher – nejraději bych doma měla všechno… a co vy??

Další slíbené video od Prima Hobby

Video od firmy Aladine

a jedno video pro děti:<

V Sokolovně by se na vás těšila Jana Školaudyová… podívejte se tedy alespoň na její videokurz encaustického malování zdarma.

Tradičním vystavovatelem je také firma BD-Tova, která pro vás připravila několik návodu na práci s jejich polotovary.

Ke svému stánku by vás pozval i Kreativní svět:

Jitku Zajíčkovou jako vystavovatele na Výstavě nenajdete, ale rozhodla jsem se přidat i její videa, protože mi přijde úžasné, že je natočila pro nás všechny, co musíme být doma.

a ještě druhý díl

V sokolovně jsou vždy malíři…. já na YouTube miluji tohoto malíře s alobalem… je to tak uklidňující… má tam soustu dílů…

Pravidelným vystavovatelem je také firma TechDraw, která nabízí sortiment Marvy – a jak pracovat akvarelově s jejich fixami se můžete podivat tady:

Od úplně první výstavy je s námi vždy Rooya a její korálky a ty pro vás připravili samozřejmě korálkový návod:

Z virtuální Sokolovny vás také zdraví Alenka Fantíková

Tvořivý návod od firmy SMT Creatoys 🙂

Víte co je ořech tagua?? Dozvíte se to od Evy Záhrobské, která na Výstavě prodává šperky z tohoto přírodního materiálu….

Postupně přidávám na YouTube i sem do článku přidávat videa od jednotlivých tvůrců. Původně jsem je chtěla sestříhat do jednoho videa a udělat vám průvodkyni, ale bohužel jsem netušila, že se přikotvím k šicímu stroji. Nicméně i mně se po vás všech, návštěvnících a známých tvářích, stýská a tak jsem si řekla, že bych se s vámi ráda setkala v neděli 29. 3. 2020 ve 20h, kdy zkusím udělat své první živé vysílání na YouTube ze svého ateliéru a ráda vám odpovím na cokoli, co vás bude zajímat, nejen z oblasti tvoření… jdu nastudovat jak se to dělá a moc se na vás těším.

Dotazy mi můžete psát už nyní – třeba sem do komentářů nebo na FB, kde udělám na VIRtuální výstavu událost a živé vysílání je její součástí.

Živé vysílání nakonec proběhlo a bylo to moc fajn…. tady si můžete přehrát záznam:

 

Komentáře