Mega puzzle pro Aničku Blog / Nápady

Není větší radost pro matku, než když syn do rodiny přivede skvělou ženu. A já jsem moc ráda, že tu naší Haničku máme. Je to úžasná mamka mé vnučky a dnes se budu chlubit cizím peřím, protože tohle puzzle pro ni vyrobila a namalovala ona.
No není úžasná?? Je… ona i Anička. Ta sice z počátku celou akci bojkotovala házením dílků na zem… (viz video), ale trpělivost růže přináší (což už nemáme natočené :-))

Puzzle je vyrobené z kartonu, barevného a bílého papíru a kousku magnetické samolepicí fólie. Ta má tu výhodu, že jde krásně stříhat nůžkami a můžete si tedy podlepit nejrůznější tvary 🙂

A víte co je na něm nejlepší?? Až ho Anička zničí (což se právě děje), tak se odlepí magnetická fólie a půjde to do tříděného odpadu. A magnety se použijí na další nápady na ledničku… třeba abecedu 🙂

A pokud vám je povědomé sluníčko, domeček, motýl, kočka a ježek, tak je to správně, jsou to dřevěné výřezy z našeho e-shopu, které Hanka také pomalovala a podlepila magnetickou fólií.

Aktualizace 13.3.2020: Jsem tak ráda, když někoho inspiruji, tedy v tomto případě spíš Hanka…. Kamila Bendová pro svého vnoučka také vyrobila megapuzzle. Obrázky zalaminovala.

A už jsou na ledničce a těší se, že zaujmou, pobaví a rozvinou jejího Matyáška.

Moc díky!!!

Komentáře