Malované svícny Dekorace / Nápady

V jednoduchosti je krása…  O to se s vámi v dnešním článku podělí Jenda Diblíček a představí vám výrobu jednoduchých, ale přitom velmi krásných svícnů. Budete potřebovat: Křídový fix na sklo, který zakoupíte TADY.

A také budete potřebovat zavařovací sklenice a nějakou vánoční mašličku. Na sklenici si namalujte kolečko, ve kterém bude poté vynikat plamínek světla.

Kolem dokola začněte fixem malovat drobné lístečky…. hezké je, když je budete malovat všechny jedním směrem. Poté je vybarvěte.

Složitější je to nafotit, než namalovat.

Do mezer můžete namalovat různé pestíky, čárky, prostě to, co vás zrovna napadne.

Hezké je, když použijete i barevné křídové fixy. Krásné jsou TYTO metalické, které přímo volají po využítí na Vánoce. Také se dají koupit i barevné, které mají nádherné a syté odstíny.

Červeným fixem namalujte středy, které to skvěle dozdobí…..

Snadné a rychlé…. a děti toto jednoduché tvoření bude bavit, tak je objednejte a vyzkoušejte.

Na hrdlo zavařovací sklenice nalepte mašli a dozdobte vločkou.

Tento plamínek k Vánocům prostě patří…. znázorňuje: pohodu, klid a naději v něco lepšího.

Stejným způsobem můžete namalovat nepřeberné množství motivů ale pokud si nevěříte, že by jste zvládli, od ruky sami namalovat nějaký obrázek, tak si můžete obrázek natisknou (pomocí razítek), nebo si je můžete vytisknout z PC a vložit z vnitřní strany sklenice a z vnější strany můžete začít malovat…

Krásné, že….?? A přitom je to, tak snadné.

Fantaziím se meze nekladou….

Těmito fixy můžete malovat i na okna… Já jsem to zkoušel na jaře a jak se mi to povedlo, můžete posoudit v TOMTO článku.

Komentáře