přestavba tmavé chodby // před a po Bydlení

Máme štěstí.

Když jsme se dozvěděli, že čekáme Adama, shodou okolností se uvolnil byt v krásném domě Pájovo maminky v Českém Krumlově. Ani malý ani velký, asi tak akorát pro mladou rodinu, i když bychom si poradili i v mnohem menším prostoru. Tohle byl bonus. Sluníčko dovnitř svítí z různých stran celý den, krásné staré parkety a nechybí mu ani šatna a spíž.

Pár změn to ale chtělo, hlavně chodba, kolem které se celý byt točí. Chtělo to otevřít, tak jsme se pustili do bourání zdí a vytrhávání podlah… Ze studené a tmavé chodby zmizely kachličky a propojili jsme ji bez dveří s kuchyní a obývákem.

Nebylo to nic extra nákladného a spoustu práce jsme si udělali sami. Pája natáhnul pracovní oblečení a v pravidelných intervalech se špinavýma rukama od bourání odepisoval na pracovní maily. Čím víc sluníčka do chodby začínalo pronikat, tím víc jsme věděli, že děláme dobře, i když jsme se toho zezačátku trochu báli.

Nakonec se všechno povedlo, pročistili jsme chodbu a nechali jí co nejvíc volnou a průchozí. Adam se po ní prohání každý den a Pája se už nemůže dočkat, až si spolu budou kopat míčkem nebo prý střílet na sebe hokejkou. Jsme tu fakt spokojený.

Další tipy do domácnosti, doplňky a DIY prvky, střípky z mého každodenního života v Českém Krumlově najdete na Instagramu

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je ig.png.
@simply.ka

 

 

 

 

Komentáře