Kokosové misky Cestování / Dekorace

Kokosové misky jsem poprvé zahlédla před pár lety na zahraničních webech o raw a zdravé stravě.

Nutně jsem je potřebovala. Nicméně pokud o jejich výrobu z bio kokosu zatím stále není dotažen. Vybrousit ty mrchy tvrdý není žádná snadná práce.

O to víc mne potěšilo seznámení s Jarem a Martinou Zkokosu. Dva mladí lidé, kteří se rozhodli z Bali vozit krásně zpracované misky. Vozí je přímo z dílny balijské rodiny, která se výrobou zabývá.

Nabízí několik designů a velikostí. Já si vybrala tyhle prosté, bez příkras, protože moje jídlo je krásné dosti.

Kromě misek můžete nakoupit také kokosové lžíce a vidličky. Ty jsou vhodné třeba i pro malé děti. Jak s ní papá moje vnučka vám někdy také ukáži.

Důležité je se o misky dobře starat. Jak na to vám poradí sama miska. Řídím se těmito pokyny a misky jsou stále krásné. A mazat je kokosovým olejem je moc příjemné… dělám to pěkně rukou a na závěr si přebytečný olej rozetřu po těle.

Do misek si dávám hlavně snídaně, ale také saláty, nudle apod.

Když z nich jíte, máte pocit, že v dálce šumí moře 😊 a to prostě chcete …. A tak jsem vám zařídila slevu!

Pokud si chcete pořídit tyhle misky a potažmo další produkty Zkokosu, uveďte při dokončení objednávky kód: BRYDOVA15 a dostanete 15% slevu.

Kromě misek můžete objednat i přírodní „barviva“ – já zatím experimentuji s modrou spirulinou a prášku z rostliny Butterfly pea … s výsledky se vám určitě pochlubím na Instagramu a i tady na stránkách.

Komentáře