bdr Blog / Dekorace / Nápady

Nevím, jak to máte vy. Já někdy začnu uklízet a najednou zjistím, že místo úklidu tvořím. Nebo spíše v rámci úklidu. Přesně tak se mi to přihodilo dnes. Snažila jsem se uklidit ložnici jak nejlépe to šlo, protože v blízké době ji bude na chvilku obývat moje nová radost – vnučka Anička. Jedním z nejhorších míst je můj noční stolek. Respektive jeden z nich. Druhý je obsazen lampičkou a knihami a už na něm není prostor pro nepořádek. Ale tento je kritický. Pokládám si na něj sklenku s vodou, občas čaj, ale hlavně spoustu věcí, které mi večer tzv. upadnou od ruky.

Sice tahle fotka fakt není na chlubení, ale zase vás potěším, protože zjistíte, že v tom nejste sami….

Ne, nebývá to obvykle tak tragické, ale přes léto jsem tam prostě naházela kdeco….

Když už jsem ho vyklidila a utřela, tak jsem objevila docela velké prasklinky v desce. Nejspíš díky tom, že na toto místo si nejčastěji stavím vodu či čaj. Stolky jsou z IKEA, mám je čtvrtým rokem.

A protože jsem žena činu, tak jsem hned šla pro smirkový papír a místo zbrousila. Původně jsem uvažovala o tom, že desku nějak hezky natřu a namaluji na něj mandalu. Ale cestou pro smirkový papír jsem v ateliéru objevila kus samolepící tabulové tapety.

Nebudete tomu věřit, ale velikostí téměř odpovídala nočnímu stolku.

A černá plocha volala po zpestření. Určitě tam někdy namaluji mandalu. Ale teď se mi chtělo napsat něco hezkého…..   Použila jsem křídový fix, tudíž kdykoli mohu smazat a napsat či nakreslit cokoli jiného….

A ještě jedna, v tuto chvíli nejdůležitější, zpráva……

Kdo mne sledují na instagramu, tak už můj nový uzlíček štěstí viděli …..

Tak a stolek je hotový a já jsem zvědavá, jak dlouho mi vydrží v takto dokonalém stavu 🙂

 

Talířek i sklenka jsou malované fixem na porcelán už před pár lety.

Dobrou noc, pokud tento článek čtete poté, co jsem ho napsala 🙂

Komentáře