Rychlý pták Loskuták Vlog

Kdo sleduje pozorně internet, určitě zaznamenal změny v pořadu Rady ptáka Loskutáka. Adéla s Daliborem odešli na Primu, kde budou mít svůj nový pořad.
 Já jsem se rozhodla zůstat. Jsem taková věrná labuť. Loskuták mi dal před třinácti lety šanci a já mu to prostě nezapomenu.  Když jsem se vrátila z Thajska, stále nebylo rozhodnuto, kdo bude pořad moderovat. Bylo jen řečeno, že někdo z Novy…  Už tehdy jsem měla obavy, aby to nebyl Láďa Hruška.

Bohužel se mé obavy za pár dní naplnily.

Nutno říci, že Láďu Hrušku osobně neznám a po této stránce o něm nelze říci nic špatného. Určitě to je milý člověk. Nicméně po profesní stránce mi trošku vadí způsob, kterým se prezentuje a práce, která za ním je.
Produkce mi sice slíbila, že přímo s ním točit nebudu, že na moje reportáže bude ve studiu jedna z moderátorek Snídaně s Novou… přesto jsem několik dní vysílala přání, aby se toto nestalo skutečností. Mohlo by se zdát, že marně, protože to bylo téměř stoprocentní.

Opět se mi potvrdilo, že přání fungují, protože pár dní na to mi naše dramaturgyně zavolala nejlepší zprávu dne – moderátorem pořadu se nakonec stal Petr Rychlý.

 Setkání s Petrem bylo velice příjemné. Je to otevřený a velice charismatický člověk. Navíc byl opravdu empatický a já po pár minutách měla pocit, že se známe už roky. A to ho vlastně skoro neznám z obrazovky, protože ani na jeden seriál, kde hraje, nekoukám. Na natáčení měl svého psa Akinku – je to rasa Cotton de Tulear neboli bavlníček – v odkazu vidíte, jak vypadá neostříhaný… Petr ale Akině zrovna udělal krátký sestřih.

 Mile také překvapily nové dekorace a nábytek ve vile. Řekla bych, že nejpovedenější za celou dobu natáčení Loskutáka.

A já si to mohu dovolit říci, protože se zjistilo, že jsem z celého štábu služebně nejstarší. Nastoupila jsem do pořadu koncem května 2002 a to se točil tuším patnáctý díl….

 Nábytek z palet, světla z lahví, nástěnné police ze starého kufru apod. Prostě to má duši a moc se mi tam líbí. Nová je i kuchyň, která se mi líbí moc – jak barevně, tak stylem.
Natáčení jsem si moc užila, vedle Petra to šlo hladce, i když on sám se stále všem omlouval, že to je i pro něj nové a tak si to teprve osahává…

 

Novinkou pořadu je tvoření s dětmi, které jsem se snažila do pořadu vpašovat už dříve, ale díky za to, že teď to padlo na úrodnou půdu.
Doufám, že se vám nová tvář pořadu Rady ptáka Loskutáka bude líbit a těším se s vámi na viděnou.

 

Komentáře