Pizza na grilu Různé nápady z kuchyně

Na pizze mám nejraději křupavé těsto….  pokud to máte stejně a chcete si pizzu, kterou nedojíte ohřát tak, aby těsto bylo stále křupavé, mám tu pro vás nápad….

Objednali jste si pizzu, nedojedli jí a druhý den si na ní chcete pochutnat???

Pokud jí dáte do mikrovlnky, tak se sice ohřeje, ale těsto nebude nic moc…..  navíc ohřev v MT nic moc….

Ale pokud máte kontaktní gril, máte vyhráno…

Občas si připadám, že tenhle kontaktní gril TEFAL propaguji jako bych ho sama vyráběla a prodávala… nicméně opravdu je to v současnosti jeden z nejvyužívanějších přístrojů v naší kuchyni.

Aby se vám náplň nepřilepila na horní desku, překryjte pizzu kusem pečicího papíru.

A pak už stačí jen na pár minut zavřít….

No a pizza je jako právě dovezená kurýrem, okraje křupavoučké, stejně jako těsto pod náplní…  samozřejmě, že tak můžete ohřívat i domácí pizzu

.

A k pizze naše letní klasika – salát caprese – mozzarella, rajčata, oliv.olej, balzamico redukce, bazalka, sůl a pepř….

 

Komentáře